Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Félgömbfejű metrikus csavar

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Félgömbfejű metrikus csavar

Sziasztok!

Érdeklődnék hol lehet kapni félgömbfejű egyenes hornyú metrikus csavarokat? Nem D fejűt keresek!Nem szeretnék esztergáltatni+horganyoztatni ilyen olcsó alkatrészeket! Ilyenre gondolok.
    Köszönettel.Click image for larger version

Name:	Félgömbfejű.jpg
Views:	1
Size:	15.5 KB
ID:	154945

Sajnos én sem kapok évek óta,szerintem a kereslet hiánya miatt,senki nem gyártja.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Csak a vicc kedvéért jegyzem meg: én a barkácsboltos , csavarárus nem tudok szerezni magamnak M 6 os mángorolt 8.8 as tőcsavarokat . Persze nem fogok bemenni a FABORY ba .Nagykerek , gyártók tucatját kerestem már meg .
      és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Persze nem fogok bemenni a FABORY ba .
        De tényleg, náluk miért nem nézed meg? Valamilyen ellenérzés miatt, vagy egyszerűen csak tudod, hogy nekik sincs?

Komment

soveny kedvelte ezt.

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            De tényleg, náluk miért nem nézed meg? Valamilyen ellenérzés miatt, vagy egyszerűen csak tudod, hogy nekik sincs?
            -nem tudom kihagyni : mert ők repülővel hozzák a világ még szegényebb részéről

de persze ApaE meglátása is nyom a latba
            -
            , chemotox és soveny kedvelte ezt.

Komment

A Fabory-nál sincs, néztem!

Komment

Iker József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A Fabory-nál sincs, néztem!
                Én már a Würth-öt is átböngésztem, abban sincs. :/

Komment

Mikor ilyen csavarokról kérdezek, mindíg jönnek a balesetveszély dumával, meg ajánlgatják a kereszthornyos csavarokat...Utoljára is mérgemben felvásároltam az összes 6-os D fejű hagyományos sliccű csavart a közeli kis csavarboltban
                  dino125ad kedvelte ezt.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Mikor ilyen csavarokról kérdezek, mindíg jönnek a balesetveszély dumával
                    Balesetveszély??? Megnézem, hogy egy kiverődött hornyú kereszthornyost hogyan szedne ki csavarhúzóval és "rásegítő kalapáccsal"? Őrület, hogy hova tart a kötőelemgyártás. Ha nincs sem a faboryban sem a würthben, akkor külföldön sem nagyon lehet beszerezni ezekszerint.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Megnézem, hogy egy kiverődött hornyú kereszthornyost hogyan szedne ki csavarhúzóval és „rásegítő kalapáccsal
                      ez sajna nem nyert..
                      --mert : a kerszthornyunak ha tönkremennek a hornyai ---sokkal könnyebb lefurni a fejét mint az egyenes hornyunak -------de amúgy persze , tényleg nagyon bosszantó hogy nincs ilyen .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        a kerszthornyunak ha tönkremennek a hornyai ---sokkal könnyebb lefurni a fejét mint az egyenes hornyunak
                        Éppen erre gondoltam. A kereszthornyos eleve adja magát, hogy lefúrjuk a fejét. de mi van akkor, ha nem akarunk fúrni, mert nekünk a csavar kell. A sima egyenes hornyosnál, főleg akkor, ha ilyen ritka kincs, lazításként bevált az általam említett módszer. De ahhoz, hogy előbb kicsavarjuk be kéne szerezni.

Komment

Találtam egy külföldi oldalt ahol van több méretben is!

tola-tools - Bolts DIN86

Komment

és nem is drága

de ez a szerencsék napja én pedig találtam M6 tőcsavart egy zsiguli boltban -jó áron -meg is vettem mindet , csak néztek

Komment

Azért elég jól vannak árasítva, vagy régen voltam csavar boltban?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X