Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Félgömbfejű metrikus csavar
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePersze nem fogok bemenni a FABORY ba .
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe tényleg, náluk miért nem nézed meg? Valamilyen ellenérzés miatt, vagy egyszerűen csak tudod, hogy nekik sincs?
de persze ApaE meglátása is nyom a latba
-
- 3 likes
Komment
-
Iker József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Fabory-nál sincs, néztem!
Komment
-
Mikor ilyen csavarokról kérdezek, mindíg jönnek a balesetveszély dumával, meg ajánlgatják a kereszthornyos csavarokat...Utoljára is mérgemben felvásároltam az összes 6-os D fejű hagyományos sliccű csavart a közeli kis csavarboltbandino125ad kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMikor ilyen csavarokról kérdezek, mindíg jönnek a balesetveszély dumával
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegnézem, hogy egy kiverődött hornyú kereszthornyost hogyan szedne ki csavarhúzóval és „rásegítő kalapáccsal
--mert : a kerszthornyunak ha tönkremennek a hornyai ---sokkal könnyebb lefurni a fejét mint az egyenes hornyunak -------de amúgy persze , tényleg nagyon bosszantó hogy nincs ilyen .
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea kerszthornyunak ha tönkremennek a hornyai ---sokkal könnyebb lefurni a fejét mint az egyenes hornyunak
- 3 likes
Komment
-
Iker József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTaláltam egy külföldi oldalt ahol van több méretben is!
de ez a szerencsék napja én pedig találtam M6 tőcsavart egy zsiguli boltban -jó áron -meg is vettem mindet , csak néztek
Komment
-
Iker József eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTaláltam egy külföldi oldalt ahol van több méretben is!
Komment
Komment