Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

15ért meg soknak tűnik egy olasz, +küllő 6-7 meg gumi rá az is vagy 8.

30 alatt nem lesz kerék sehogy se

és nekem 5 kerék kell a 2 motorra...na jó egyszerre most csak 3 kellene, de az se gyenge.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        centrírozást, új fékbetéteket, fékek felszabályozását, dobok polírozását,
        Ezek nálam külön csoportosításba esnek. (kategorizáltam az alkatrészeket, műveleteket és mindig csak egy egy csoportnyi dologra koncentrálok. pl: gumi alkatrészek, alu alkatrészek, csapágyak, festés stb.) van több.

3 Kereket nem fogok tudni egyszerre venni az már tuti...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az első fontos szabály, hogy ne menj 30 km/h nál gyorsabban, mert esetleg kitalál szakadni a küllő
          Tudsz olyan esetről, hogy új távol-keleti felni szétszakadt normál használatban?
          Nekem elég hihetetlenül hangzik, mert gondolom forgalmazzák ezeket a világon mindenhol nem kis mennyiségben.
          Egyébként a gyári felni sem csak annyit bír, mint a motor. Látok olyan kerti traktorokat, amin hátul Pannónia kerekek vannak. Évtizedek óta használva simán szállítanak rajtuk akár 6-7 mázsákat.

Komment

OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
              madorka és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tudsz olyan esetről, hogy új távol-keleti felni szétszakadt normál használatban?
                igen ! Sajnos már nem tudom név szerint hogy ki mesélte, ( valaki a veterános barátaink közül ) de neki a p-21 es hátsó kereke szakadt szét ,egy kövér gázadásnál. Egyszerűen kiszakadtak a küllők.
                Megjegyzem a P-20 asomon is olyan van elől, de nincs papírja .
                Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 szept. 20, 20:32.

Komment

kettőt le is fényképeztem a májusi szigetszentmiklósi börzén
                  Az mutatna igazán jól hátsó kerékként, főleg krómozva...
                  és madorka kedvelte ezt.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Írta valaki hogy megéri ezekért kiutazni Olaszba. Jobbat találtam ki ma focizás közben : mi lenne ha közvetlenül a gyártónak (Radaelli) írnék és tőlük venném. A posta (EUn belüli) nem sokkal drágább mint a belföldi (tapasztalat)...

Most jön a poén, mert hát ki tud Olaszul?? Hát véletlenül egy nagyon jó ismerősöm perfekt olasz
                    Beszámolok a fejleményekről ha érdekel valakit

Komment

kollarg kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok azt hiszem valahol korabban mar irtam en a Radaellit vettem itt taljanba de kozvetlen nem adnak el csak viszonteladonak.Nekem van egy ismerosom akinek van boltja es megrendelte nekem de nem volt olcsobb mint a font emlitett osszeg ha emlekeztem nem csal a ket felni( a cromozott mert van tobbfele) 130 eu szallitasikoltseggel

Click image for larger version

Name:	DSC00309.jpg
Views:	2
Size:	152.6 KB
ID:	132745Click image for larger version

Name:	DSC00332.jpg
Views:	1
Size:	110.3 KB
ID:	132746Click image for larger version

Name:	DSC00305.jpg
Views:	1
Size:	104.0 KB
ID:	132747

ilyen lett
                        kedvelte ezt.

Komment

hány ezer darabot szeretnénk rendelni?
                          Akkor lehet nem is a gyártónál hanem valami kiskert kellene keresni, így hogy nincs nyelvi akadály azért jelentősen javulnak az esélyek úgy gondolom, de akkor körbejárom alaposan

Komment

semmi akadálya, hány ezer darabot szeretnénk rendelni?
                            Erről mintha beszéltünk volna korábban, a kínaiak is minimum 500 darabbal foglalkoznak, kevesebbért még a számológépet se veszik elő, nem hogy a célgépeket beindítsák...
                            kedvelte ezt.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Igen, én is láttam már ilyen kerekeket, kettőt le is fényképeztem a májusi szigetszentmiklósi börzén
                              Pannonia T5 Fat Boy kerekek eladók.
                              OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Nem olcsóbb a felni közvetlen olaszból sem 40-70 eur között mozognak, nem éri meg. A 7000Ft os olasz börzés ár szerintem már nem aktuális.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X