Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nekem az a lényeg hogy lehessen vele járni meg ne dobja le a krómot 2 hónap után
    Na,ezt nem fogja neked senki garantálni

Komment

Amugy mivel masabb a Digo az Azsiai felnitol?En azt halottam fel fullel ,hogy a Spanyol viszi a palmat!!!!
      Menet tulajdonsagban van kulombseg? Namarmost en azert gondolom igy mert amikor gumit vadasztam akkor mindenki azt mondta ,hogy Heidenaut vegyel mert az a jobb azt erre megis Mitas lett belole pedig sokat olvastam rola ,hogy a Mitas eleg kemeny futofeluletu gumi es amikor feltettem es arebb kellet huzni a motort valogat azt hittem teljesen lapos mintha defektes lett volna a gumi es teljesen ugy reagaltam le ,hogy na ez defekt megint.....
      az ezelotti Szigeti borzen azert megtekintettem egy Olasz felnit dobozbol bontva es tenyleg bele volt irva az oldalaba ,de a fura,hogy igy kimertek adni a gyarbol mert amit en fogtam az biztos gyari hibas termek mert a csiszolasa sik helyen karcos maradt a krom alatt..........

Komment

Már olvasom egy ideje ezt a topikot, de még senki sem válaszolt az eredeti kérdésre!
        HOL LEHET RÁFOT VENNI???
        Címet, telefonszámot, webcímet plíííz!
        soveny kedvelte ezt.

Komment

Itt egy webshop, ahonnan pl. én rendeltem: motoralkatresz24.hu
          Gyakorlatilag az R&Mayer kínálata, még a weblap is kb. ugyanaz és 20 eFt fölött nincs szállítási díj.

Ja, ma hívtak, hogy 8 pénz lesz a két kerék fűzése, szerintetek?

Komment

Én Gyula (Fóti) mestertől vettem a a ráfjaim.
            Szerintem a 8 ropi telesen jó ár.:-)))

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              HOL LEHET RÁFOT VENNI???
              De milyen méretben? Igaz ebben az esetben lehet, hogy az lesz a kérdés, hogy: lehet egyáltalán ráfot kapni?
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                8 ropi telesen jó ár
                Attól függ, spanyolra, olaszra jó ár, többire sok.

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                senki sem válaszolt az eredeti kérdésre!
                HOL LEHET RÁFOT VENNI???
                Rengeteg helyen lehet venni ráfot. A kérdés az volt hogy hol éri meg, meg milyet.

Itt egy pár:
                http://kamioldmotor.boltaneten.hu/
                http://ccmmotors.boltaneten.hu/
                http://futarmotorosbolt.hu/
                Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 okt. 11, 10:46.
                You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

TUZI eredeti hozzászólása
                  8 ropi telesen jó ár
                  Attól függ, spanyolra, olaszra jó ár, többire sok.
                  A fűzés ára függ attól, hogy hol gyártották a ráfot? Vagy félre értettem valamit?
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 okt. 11, 11:08.

Komment

Szerintem én néztem be, azt hittem a 8at a felnire írja, most látom hogy fentebb is van még, csak nem volt idézve...
                    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

A fűzésre írtam, de a felnit is annyiért vettem darabját.

Komment

Úgy is van!!! Én a fűzésre írtam a 8-at. Vagyis ,hogy szerintem az jó ár. A ráf na az egy külön eset. Nekem Radellin fut a gép, gond egy szál sem, króm is szép, van benne 8 ezer Km-er , és talán 4 év. Árra már nem emlékszem.:-(((

Komment

Rengeteg helyen lehet venni ráfot. A kérdés az volt hogy hol éri meg, meg milyet.
                          Itt egy pár: KAMIOLDMOTOR&BIKE Ccm veteránmotor Simson Futármotorosbolt
                          A ccmmotors-os árak szerintem elég jók, olasz 13-ért, spanyol 12-ért.
                          Börzéken mennyiért mennek ezek?

Úgy is van!!! Én a fűzésre írtam a 8-at. Vagyis ,hogy szerintem az jó ár.
                          Akkor rendben. Amúgy ha ismerném a szakit, akkor biztos olcsóbb lenne, de mivel csak a motorosboltos srácot ismerem, ebben gondolom van közvetítői díj is...

Komment

Én 25000 Ft-ért vettem a Siófoki börzén két Radaelli-t. 12000 volt a küllőgarnitúra, 3-ért fűzte össze egy úriember a két felnit.

Komment

Én a fűzésre írtam a 8-at. Vagyis ,hogy szerintem az jó ár
                              Ez jó ár ?? Miskolcon ezért a pénzért 6,66 kereket fűznek be.

Komment

Várjatok, most mit értetek fűzés alatt..?! Mert egy kerék befűzése nekem kb 15 perc azért sokallom az árat, de ha ki is centírozzák, az már más... Én magam fűzöm a kerekeim és egy ismerősöm centírozza, darabját 3000 ft-ért...

Amúgy gyerekjáték az egész:

Click image for larger version

Name:	P1010076.JPG
Views:	1
Size:	97.3 KB
ID:	133046
                                wsievers és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X