kollarg eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hol érdemes ráfot venni?
Collapse
X
-
Morse eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok Mindenki!
Olvasom itt a jobbnál jobb hozzászólásokat, de nem derült ki, hogy hol találhatok ilyen krómozott felnit??
Nekem 40 küllős kellene Dnyepr mocihoz. Köszönettel: Morse
Itt biztosan találsz és Bécs nincs messze...
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért nem kérdezed meg az illetékest ???? Ha érdekel a tel. száma elküldöm privátba.
A tel.száma a neten elég sok helyen megvan, úgyhogy köszönöm a felajánlást, de megoldom.
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTavaly novemberi hírek szerint sajnos még nem, és akkor még kilátásban sem volt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
http://www.alibaba.com/ ---Itt találtok nagyon jó felniket-hihetetlejó árakon -csak kicsit nyügös--de ha van itt írástudó-NYELV- talán juthat valamire
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseManufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com ---Itt találtok nagyon jó felniket-hihetetlejó árakon -csak kicsit nyügös--de ha van itt írástudó-NYELV- talán juthat valamire
De tudják szállítani 1.20-tól 2.50 szélességig, 10" - 21" átmérővel, 28,32,36,40,60 vagy 72 küllőfurattal.
Én mondjuk 2 darabban gondolkodom, de ha a többire találsz vevőt, akkor lekérdezem őket pontosan a paraméterekről, az anyagminőségről és a szállítási határidőkről.
Bár azt írják lehet mintát kérni, kíváncsi vagyok mennyi darab számít mintának, kettő még lehet belefér..
Mondjuk Osztrákiában a nyers (polírozatlan) acélfelni 1.85x19-ben 36 furattal 62,35 "ojró".Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 febr. 27, 22:36.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem az oldalkocsin van ilyen méret
Komment
-
Miután nem volt érdemes krómozni a felniket, nagyjából körbejártam a témát. Négyféle utángyártott krómozott felni kapható 1,85 × 19 méretben, indiai, taiwani, spanyol, olasz. Ez az ár- és minőségi sorrend is azt hiszem. Úgy tűnik, hogy az első kettő is használható, csak több odafigyelést igényel, mert a korrózió ellen kevésbé veszik fel a harcot. Az olasz peremébe rusnya feliratot biggyesztettek, én nem komálnám túlságosan. A spanyol lehet a legjobb választás.
Persze az ár-érték arány kinél mennyi...
5000-ért valószínűbb hogy indiai felnije van, de akár az, akár taiwani, annyit megér még ha újra is kell krómozni egyszer.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy tűnik, hogy az első kettő is használható, csak több odafigyelést igényel,
- 1 like
Komment
Komment