Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akik esetleg tartják a kapcsolatot Csatári úrral: sikerült végül beüzemelni a felnigyártó gépet?
    Tavaly novemberi hírek szerint sajnos még nem, és akkor még kilátásban sem volt.

Komment

Miért nem kérdezed meg az illetékest ???? Ha érdekel a tel. száma elküldöm privátba.

Komment

Morse eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sziasztok Mindenki!

Olvasom itt a jobbnál jobb hozzászólásokat, de nem derült ki, hogy hol találhatok ilyen krómozott felnit??
        Nekem 40 küllős kellene Dnyepr mocihoz. Köszönettel: Morse
        Lolo Fahrwerkstechnik

Itt biztosan találsz és Bécs nincs messze...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Miért nem kérdezed meg az illetékest ???? Ha érdekel a tel. száma elküldöm privátba.
          Gondoltam megkérdezem mielőtt hívással zaklatom, nem vagyok nagy rajongója a telefonnak.
          A tel.száma a neten elég sok helyen megvan, úgyhogy köszönöm a felajánlást, de megoldom.

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Tavaly novemberi hírek szerint sajnos még nem, és akkor még kilátásban sem volt.
          Akkor megkérdezem mik a friss hírek, ahogy mir-mur javasolta.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

http://www.alibaba.com/ ---Itt találtok nagyon jó felniket-hihetetlejó árakon -csak kicsit nyügös--de ha van itt írástudó-NYELV- talán juthat valamire

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com ---Itt találtok nagyon jó felniket-hihetetlejó árakon -csak kicsit nyügös--de ha van itt írástudó-NYELV- talán juthat valamire
              Hát igen, nyűgös. Drága kínai barátainktól 7-25 USD egy darab alumínium ötvözet ráf 1.85x19" méretben. Ez az ár a hajóra szállításig értendő, minimum 500 darabos rendelésre vonatkozik. Van acél is, annak csak kérdésre adják ki az árát..
              De tudják szállítani 1.20-tól 2.50 szélességig, 10" - 21" átmérővel, 28,32,36,40,60 vagy 72 küllőfurattal.

Én mondjuk 2 darabban gondolkodom, de ha a többire találsz vevőt, akkor lekérdezem őket pontosan a paraméterekről, az anyagminőségről és a szállítási határidőkről.

Bár azt írják lehet mintát kérni, kíváncsi vagyok mennyi darab számít mintának, kettő még lehet belefér..

Mondjuk Osztrákiában a nyers (polírozatlan) acélfelni 1.85x19-ben 36 furattal 62,35 "ojró".
              Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 febr. 27, 22:36.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Szerintem próbáld meg a minta kérést-hisz nem kell hogy egyforma legyen elöl -hátul , a az meg csak 1-1
                de én igazán az IMOLA-i börzén döbbentem meg 5 évvel ezelött amikor megjelentek a Kinai -BORANI -verseny felni,és nem is olyan rossz.

Komment

Nem tudom hogy erdekelhete-e valakit vagy lehet-e othon kapni es mennyi az ara en itt taljanba a Radaellit szoktam vennia a radaelli az csak viszonteladoknak ad el kozvetlen van egy baratom akinek motoros muhelye van o szokta rendelni a cromozott rafok a pannonia mereteire 65eu/db kb

Komment

Valaki megtudná mondani, hogy a K.D.R. 300x19 feliratú felni milyen gyármány lehet?

Komment

Nekem az oldalkocsin van ilyen méret

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nekem az oldalkocsin van ilyen méret
                        A felirat is ugyanaz?

Komment

az a rész nem látszik, mert azon lapult kb. 30 évet

Komment

A helyi keleti motorboltba lenéztem és ott monda az eladó hogy van ráfja 5000 ért, valami tajwani. Azt mondja nem rossz, krómja is elfogadható. Szerintetek? Arra gondoltam hogy oldalkocsira teszek egy próbát vele...
                            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Miután nem volt érdemes krómozni a felniket, nagyjából körbejártam a témát. Négyféle utángyártott krómozott felni kapható 1,85 × 19 méretben, indiai, taiwani, spanyol, olasz. Ez az ár- és minőségi sorrend is azt hiszem. Úgy tűnik, hogy az első kettő is használható, csak több odafigyelést igényel, mert a korrózió ellen kevésbé veszik fel a harcot. Az olasz peremébe rusnya feliratot biggyesztettek, én nem komálnám túlságosan. A spanyol lehet a legjobb választás.
                              Persze az ár-érték arány kinél mennyi...
                              5000-ért valószínűbb hogy indiai felnije van, de akár az, akár taiwani, annyit megér még ha újra is kell krómozni egyszer.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Úgy tűnik, hogy az első kettő is használható, csak több odafigyelést igényel,
                                Igen ! Az első fontos szabály, hogy ne menj 30 km/h nál gyorsabban, mert esetleg kitalál szakadni a küllő Nekem egyébként Spanyol van a Simsonon . Eddig még nem rozsdál, igaz meg sem ázott. ( De azért a peremezés alatt már néholClick image for larger version

Name:	20111125043.jpg
Views:	5
Size:	204.8 KB
ID:	132734 látszott a rozsdacsík mikor kicsomagoltam )
                                kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X