Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Amugy mivel masabb a Digo az Azsiai felnitol?En azt halottam fel fullel ,hogy a Spanyol viszi a palmat!!!!
Menet tulajdonsagban van kulombseg? Namarmost en azert gondolom igy mert amikor gumit vadasztam akkor mindenki azt mondta ,hogy Heidenaut vegyel mert az a jobb azt erre megis Mitas lett belole pedig sokat olvastam rola ,hogy a Mitas eleg kemeny futofeluletu gumi es amikor feltettem es arebb kellet huzni a motort valogat azt hittem teljesen lapos mintha defektes lett volna a gumi es teljesen ugy reagaltam le ,hogy na ez defekt megint.....
az ezelotti Szigeti borzen azert megtekintettem egy Olasz felnit dobozbol bontva es tenyleg bele volt irva az oldalaba ,de a fura,hogy igy kimertek adni a gyarbol mert amit en fogtam az biztos gyari hibas termek mert a csiszolasa sik helyen karcos maradt a krom alatt..........
Itt egy webshop, ahonnan pl. én rendeltem: motoralkatresz24.hu
Gyakorlatilag az R&Mayer kínálata, még a weblap is kb. ugyanaz és 20 eFt fölött nincs szállítási díj.
Ja, ma hívtak, hogy 8 pénz lesz a két kerék fűzése, szerintetek?
Úgy is van!!! Én a fűzésre írtam a 8-at. Vagyis ,hogy szerintem az jó ár. A ráf na az egy külön eset. Nekem Radellin fut a gép, gond egy szál sem, króm is szép, van benne 8 ezer Km-er , és talán 4 év. Árra már nem emlékszem.:-(((
Úgy is van!!! Én a fűzésre írtam a 8-at. Vagyis ,hogy szerintem az jó ár.
Akkor rendben. Amúgy ha ismerném a szakit, akkor biztos olcsóbb lenne, de mivel csak a motorosboltos srácot ismerem, ebben gondolom van közvetítői díj is...
Várjatok, most mit értetek fűzés alatt..?! Mert egy kerék befűzése nekem kb 15 perc azért sokallom az árat, de ha ki is centírozzák, az már más... Én magam fűzöm a kerekeim és egy ismerősöm centírozza, darabját 3000 ft-ért...
Komment