Zsolt27 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hol érdemes ráfot venni?
Collapse
X
-
Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHajRÁFradi.Hajtókar kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga
veterán.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga??
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRákérdeztem az árra, mert megláttam, hogy az egyik fórumos kolléga két kész kereke ott van a műhelyben.
1500 Ft/kerék.Tiszántúlról megéri eljönni bárhonnan Bandibához, mert nem csak a csíkozáshoz, meg a fűzéshez ért, hanem mindenhez és szívesen is beszél arról amit csinál, meg igazából mindenről, úgyhogy tanulni is rengeteget lehet tőle. Csak arra fel kell készülni, hogy aki meglátogatja, az nehezen szabadul, mert tényleg nagyon szeret beszélni, ráadásul olyanokat mond amit szívesen is hallgat az ember
Visszatérve a felnikre tényleg 1500/db áron fűzte, a csíkozást 6000ért csinálta, és ha jól tudom chemotoxnak az egész motort ő festette.
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseArra hogy Csatári, mint készítő mennyiért adja a küllőket, én is kíváncsi lennék egyébként.Utoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2013 márc. 27, 10:26.
- 3 likes
Komment
-
A Cz 350-nek van gyárilag alufelnije(egyetlen évjáratnak), ami úgy tudom egyezik a 250-es ETZ hátsó ráfjával( a Cz nél egyforma széles a 2). Elég ritka a gyárilag ezzel szerelt Cz. Nekem is az van csak sajnos, ami a motorban van. A kátyus utak elég hamar hazavágják. Nekem is kellet már egyszer cserélni a hátsón-Általában az nem bírja, mert a Cz nél még inkább hátrafelé van eltolódva a súlypont a többi motorhoz képest.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 31, 20:15."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
A Simsonomra , kerek két éve vásároltam meg a SPANYOL ráfot. 1,5 éve van a motoron. Összesen 20 km-t motoroztam vele, szikrázó napsütésben. Aztán a betegségem miatt nem tudtam vele menni, tehát azóta fűtött garázsban áll. Tegnap levettem róla a takarót, és nem sz@rtam be a röhögéstől. A szép új Spanyol felnin itt-ott megjelent a ROZSDA !!A krómnak nevetett valami szépen pattog lefele.
- 3 likes
Komment
Komment