demeter eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hol érdemes ráfot venni?
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePróbáld csak meg a nagyfékdobos Pannónia kerekét befűzni tizenöt perc alatt - és fejbőlThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMannheimben néztem a félrészeg csávótIntrepid kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz jó ár ?? Miskolcon ezért a pénzért 6,66 kereket fűznek be.
Komment
-
Kicsit a felni, kerékfűzés témához...a csíkozó szaki akinél ma jártam csinál fűzést is. Rákérdeztem az árra, mert megláttam, hogy az egyik fórumos kolléga két kész kereke ott van a műhelyben.
1500 Ft/kerék. Mondom Bandi bácsi, ez nagyon jó ár...erre elmondta, hogy 1 órás munkába kerül neki egy kerék és nála ez a munka ennyi, és ezt kéri érte.
Komolyan mondom, öröm ilyen szakemberekkel találkozni manapság!
Elmondta még, hogy a spanyol felni a tuti, mivel még az olasz pereme is összehúzódik meghúzáskor a hegesztésnél.Blackmumus, barna és 5 további látogató kedvelte ezt.
- 7 likes
Komment
-
Üdv hát ezt a Bandi bácsit egyre inkább szeretném megismerni , nem hogy csíkoz hanem még kereket is fűz jó áron gratulésön. Benne lehet a zsigereiben a tudás és a hatalmas gyakorlat.
A centírozás is benne van az árban mondjuk az új felni sokkal könnyebben lehet megmunkálnikorompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseArra hogy Csatári, mint készítő mennyiért adja a küllőket, én is kíváncsi lennék egyébként.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment