Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A ccmmotors-os árak szerintem elég jók, olasz 13-ért, spanyol 12-ért.
    Én is tőlük vettem a spanyolt, jó masszívnak tűnik, sokkal nagyobb a súlya mint gondoltam.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Ez igaz kerékpáré, de az elv ugyanaz:
      Laufr
      barna és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Próbáld csak meg a nagyfékdobos Pannónia kerekét befűzni tizenöt perc alatt - és fejből
          Pár hete voltam ismerőseimnél (40 környéki egypetéjű ikerpár), akik egy környékbeli fiatalembernek adták oda rendbetételre az apjuk T1-ét (amit a bácsi leszerelés után vett 0 km-rel) - a lényeg: befűzte a srác a nagyfékdobos kereket "egy sima-egy fordított"-ra, nem sokat teketóriázott...
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

--ettől a pár küllőtől vagytok oda ? Mannheimben néztem a félrészeg csávót , amint kezében a sörrel -meg a küllővel füzte a kb 200 küllős kereket ........bizony megcsodáltam !
            , OdinHEM és kollarg kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Mannheimben néztem a félrészeg csávót
              Na igen, péntekenként ide szokott hallatszani hozzánk a kocsmából, hogy "az a rendes iparos, aki mindig italos és sohasem részeg..." Valószínűleg van gyakorlata, a sör csak nyugtatónak kell.
              Intrepid kedvelte ezt.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

UK kedvelte ezt.

Komment

Tényleg ---látott még valaki ilyen nagyon széles hátsó kereket füzni ?--nagy élmény !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ez jó ár ?? Miskolcon ezért a pénzért 6,66 kereket fűznek be.
                    Miskolcon lehet, de itt a nagy falú környékén én nem találtam olcsóbbat, sőt!!!!!

Komment

Kicsit a felni, kerékfűzés témához...a csíkozó szaki akinél ma jártam csinál fűzést is. Rákérdeztem az árra, mert megláttam, hogy az egyik fórumos kolléga két kész kereke ott van a műhelyben.
                      1500 Ft/kerék. Mondom Bandi bácsi, ez nagyon jó ár...erre elmondta, hogy 1 órás munkába kerül neki egy kerék és nála ez a munka ennyi, és ezt kéri érte.
                      Komolyan mondom, öröm ilyen szakemberekkel találkozni manapság!
                      Elmondta még, hogy a spanyol felni a tuti, mivel még az olasz pereme is összehúzódik meghúzáskor a hegesztésnél.
                      Blackmumus, barna és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv hát ezt a Bandi bácsit egyre inkább szeretném megismerni , nem hogy csíkoz hanem még kereket is fűz jó áron gratulésön. Benne lehet a zsigereiben a tudás és a hatalmas gyakorlat.

A centírozás is benne van az árban mondjuk az új felni sokkal könnyebben lehet megmunkálni
                        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Persze, minden bennevan, a "centrálás" a legfontosabb.

Komment

Helló!A spanyol fajtáju felninek a Fóti Gyula úrnál mennyi lenne darabja?Vásárolt nála vki mostanában felnit?Küllő garnitúra kisfékdoboshoz Csatári Sándornál van?Annak tudja vki nagyjából az árát?köszi.

Komment

Miért nem kérdezed tőle?
                              Amúgy 12 ezer.

Arra hogy Csatári, mint készítő mennyiért adja a küllőket, én is kíváncsi lennék egyébként.
                              mátéapu kedvelte ezt.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Arra hogy Csatári, mint készítő mennyiért adja a küllőket, én is kíváncsi lennék egyébként.
                                Erre én is kíváncsi lennék, ugyanis gondolkodom egy garnitúra beszerzésén.
                                mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X