Zsolt27 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hol érdemes ráfot venni?
Collapse
X
-
Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHajRÁFradi.Hajtókar kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga
veterán .
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga??
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRákérdeztem az árra, mert megláttam, hogy az egyik fórumos kolléga két kész kereke ott van a műhelyben.
1500 Ft/kerék.
Visszatérve a felnikre tényleg 1500/db áron fűzte, a csíkozást 6000ért csinálta, és ha jól tudom chemotoxnak az egész motort ő festette.
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseArra hogy Csatári, mint készítő mennyiért adja a küllőket, én is kíváncsi lennék egyébként.Utoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2013 márc. 27, 10:26.
- 3 likes
Komment
-
A Cz 350-nek van gyárilag alufelnije(egyetlen évjáratnak), ami úgy tudom egyezik a 250-es ETZ hátsó ráfjával( a Cz nél egyforma széles a 2). Elég ritka a gyárilag ezzel szerelt Cz. Nekem is az van csak sajnos, ami a motorban van. A kátyus utak elég hamar hazavágják. Nekem is kellet már egyszer cserélni a hátsón-Általában az nem bírja, mert a Cz nél még inkább hátrafelé van eltolódva a súlypont a többi motorhoz képest.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 31, 20:15."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
A Simsonomra , kerek két éve vásároltam meg a SPANYOL ráfot. 1,5 éve van a motoron. Összesen 20 km-t motoroztam vele, szikrázó napsütésben. Aztán a betegségem miatt nem tudtam vele menni, tehát azóta fűtött garázsban áll. Tegnap levettem róla a takarót, és nem sz@rtam be a röhögéstől. A szép új Spanyol felnin itt-ott megjelent a ROZSDA !! A krómnak nevetett valami szépen pattog lefele.
- 3 likes
Komment
Komment