Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hol érdemes ráfot venni?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Küllő garnitúra kisfékdoboshoz Csatári Sándornál van?Annak tudja vki nagyjából az árát?köszi.
    Ennek a kérdésnek nincs aktualitása ,minden van .Alaptípusok készleten általában , a többit is legyártják jó áron postán elküldi.

Komment

Én 12-ért vettem nyáron küllőgarnitúrát, gyári küllőkkel és krómozott (réz) anyával. Úgy tudom Csatári Sándor is ilyen áron adta akkor.
      demeter kedvelte ezt.

Komment

A Ferencvárosban érdemes ráfot venni. HajRÁFradi.
        soveny és dino125ad kedvelte ezt.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          HajRÁFradi.
          ..............Basszus......

Komment

ilyen poén után azért másként indul a nap

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              HajRÁFradi.
              És nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga??
              Hajtókar kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                És nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga
                A teljesítményük tényleg
                veterán .

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  És nekik mennyibe fájt,a veteránvizsga??
                  Még ők kapnak pénzt. Szerintem aránytalanul sokat

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Rákérdeztem az árra, mert megláttam, hogy az egyik fórumos kolléga két kész kereke ott van a műhelyben.
                    1500 Ft/kerék.
                    Igen, az az én felnim volt Tiszántúlról megéri eljönni bárhonnan Bandibához, mert nem csak a csíkozáshoz, meg a fűzéshez ért, hanem mindenhez és szívesen is beszél arról amit csinál, meg igazából mindenről, úgyhogy tanulni is rengeteget lehet tőle. Csak arra fel kell készülni, hogy aki meglátogatja, az nehezen szabadul, mert tényleg nagyon szeret beszélni, ráadásul olyanokat mond amit szívesen is hallgat az ember

Visszatérve a felnikre tényleg 1500/db áron fűzte, a csíkozást 6000ért csinálta, és ha jól tudom chemotoxnak az egész motort ő festette.

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Arra hogy Csatári, mint készítő mennyiért adja a küllőket, én is kíváncsi lennék egyébként.
                    Ha jól emlékszem az ő általa gyártott küllőkészletet vettem meg a kálói börzén 12000ért a 2 kerékre való garnitúrát. Viszont át kell nézni, mert szép munkák, de akadnak hibás darabok, én is vagy 3-4 darabot kicseréltettem, mert a küllőanya nem volt lapolva, vagy az egyik küllőnek nem volt meg a vége.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Blackmumus; 2013 márc. 27, 10:26.
                    OdinHEM, demeter és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Aluminium felniről mi a tapasztalat? Jawa kereket akarok ezzel összerakni, de nem találok elég széleset hozzá. 75-80 mm széles kellene de az MZ-é keskenyebb. Elég erősek amúgy? Esetleg ha van valakinek fölösbe cserébe tudnék adni Jawa acélfelnit egész jó állapotban.

Komment

A Cz 350-nek van gyárilag alufelnije(egyetlen évjáratnak), ami úgy tudom egyezik a 250-es ETZ hátsó ráfjával( a Cz nél egyforma széles a 2). Elég ritka a gyárilag ezzel szerelt Cz. Nekem is az van csak sajnos, ami a motorban van. A kátyus utak elég hamar hazavágják. Nekem is kellet már egyszer cserélni a hátsón-Általában az nem bírja, mert a Cz nél még inkább hátrafelé van eltolódva a súlypont a többi motorhoz képest.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 31, 20:15.
                        sepy és gilersx kedvelte ezt.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Itt nézd meg:
                          Click image for larger version

Name:	névtelen.JPG
Views:	1
Size:	105.5 KB
ID:	136884
                          Engem érdekelne az acélfelni, küldenél képet róla?
                          gilersx kedvelte ezt.

Komment

Köszi de ezek túl drágák ahhoz amihez nekem kell, ami van azt csak cserélném mert ha nincs alufelni akkor ez megy bele.
                            De ezen kívül vannak még Jawa felnijeim de azokon a króm nem tökéletes van egy amiről le van pattanva a többin meg átütött egy kicsit a rozsda de nincsenek szétrohadva.
                            Click image for larger version

Name:	2013-03-31-706.jpg
Size:	194.0 KB
ID:	136885Click image for larger version

Name:	2013-03-31-707.jpg
Size:	194.9 KB
ID:	136886Click image for larger version

Name:	2013-03-31-708.jpg
Size:	194.0 KB
ID:	136887Click image for larger version

Name:	2013-03-31-709.jpg
Size:	195.5 KB
ID:	136888

Komment

A Simsonomra , kerek két éve vásároltam meg a SPANYOL ráfot. 1,5 éve van a motoron. Összesen 20 km-t motoroztam vele, szikrázó napsütésben. Aztán a betegségem miatt nem tudtam vele menni, tehát azóta fűtött garázsban áll. Tegnap levettem róla a takarót, és nem sz@rtam be a röhögéstől. A szép új Spanyol felnin itt-ott megjelent a ROZSDA !! A krómnak nevetett valami szépen pattog lefele.
                              korompaiistvan, sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Kedves Mir- Mur! Nem azért jelöltem be mert tetszik ahogyan jártál a ráffal hanem a tanulságért. Ez miatt gondolkodom,hogy mi a jó megoldás?, Vagyis kezdem kapizsgálni a Cz-m re csak eredeti Cseh ráfot szabad venni!- még ez tűni a leg tartósabbnak csak kissé rázós.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X