Sziasztok!
Pannónián szerettem volna gyújtókábelt cserélni,és miután kiszedtem a régit, észrevettem hogy a gyújtótekercsnek egy pici kiálló réz része van csupán.Ez normális?Rengeteg ilyen gyújtást láttam már, tehát nem csodálkozom, csak hallottam olyanról is hogy a pancsinak volt olyan gyújtótekercse is mint pl a simson starnak, vagy s50-nek.Esetleg ez egy tévhit?Valamint ha ilyen nemtalálható a gyújtáson, akkor a kábelt csak forrasszam rá a rézlapra ? Előre is köszönöm!
Pannónián szerettem volna gyújtókábelt cserélni,és miután kiszedtem a régit, észrevettem hogy a gyújtótekercsnek egy pici kiálló réz része van csupán.Ez normális?Rengeteg ilyen gyújtást láttam már, tehát nem csodálkozom, csak hallottam olyanról is hogy a pancsinak volt olyan gyújtótekercse is mint pl a simson starnak, vagy s50-nek.Esetleg ez egy tévhit?Valamint ha ilyen nemtalálható a gyújtáson, akkor a kábelt csak forrasszam rá a rézlapra ? Előre is köszönöm!

Sajnos a forrasztás lejött, ezért elegem lett, és mivel nem akartam 4000ft-ot plussz szállítási költséget fizetni egy kivezetőért, ezért parádésan visszabandukoltam oda, ahol vettem a Pancsit.Az eladónak rengeteg blokkja volt, úgyhogy körülnéztem, de egyikbe sem volt ilyen alkatrész.Mielőtt elhagytam volna az öreg"pannónia" illattól áradó padlásot, észrevettem a dobozt, Gyújtás alkatrészek címmel, és egy Csepel emblémával.Kinyitottam, és csodák csodájára kb 20-30 db ilyen kivezetőt találtam
Komment