Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • sepy
  replied
  Tisztelettel jelentem a " sárkány" újból üzemképes és már gurultam vele 65 km-t.Lóra ifjúság! Most még moszkitó üldözőként megyek de lesz ez még másként is

  Leave a comment:


 • taluga
  replied
  Újra divat a "viaszosvászon"!

  Belstaff Motoros ruházat - PowerBike motorosbolt és szerviz webshopja

  Leave a comment:


 • Balumester
  replied
  értelmetlen a bejegyzés egy jó része!
  Attól hogy nem érted,még nem értelmetlen! Egyébként én nem akarom megváltoztatni az elképzelésed semmiről, és senki másét sem csak azt írtam le amit magamon tapasztaltam!

  Leave a comment:


 • csikigabor
  replied
  Ez már elég kellemes menetdinamikával bírhat. Etz rugalmasság, teljesítmény * 1,5...1,8 =

  Leave a comment:


 • CZsolti
  replied
  Szia Apacsávó!

  Mivel a blokk még darabokban van, ezért itt egy tuningötlet:

  https://www.facebook.com/MZ.Motorcyc...type=1&theater

  Talán még nem késő!

  Leave a comment:


 • sepy
  replied
  Ezért írtam én is Neked mert én hasonló hibába estem. Nem is az első próbálkozással van a baj!, arra pedig,hogy sarokkal tudd kezelni fület kell hegeszteni rá és kész!Jövő ilyenkor megbeszéljük a gyakorlati tapasztalatodat.A Tiedet csinálod légy is nyakas!,csak később a hibáinkból jobb lenne tanulni ezért óvunk előre.Én sajnos a saját hibámból okultam sajna. Még egy tanács ha lehet nagyobb tappancsa legyen mert akkor nem süpped olyan könnyen a földbe mert nem mindíg betonon állsz ám! Az enyémnek hosszúkás a tappancsa és egyben avval tudom kihajtani is.
  Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 febr. 28, 15:32. Oka: Kiegészítettem, bocs.

  Leave a comment:


 • apacsavo
  replied
  Biztosan igazatok van!!!Igazán restellem hogy mégsem hallgatok rátok!Sőt megátalkodott konok és nyakas pasas révén senkire sem hallgatok!(csak a nejemre!)Vagyis meghallgaton én mindenkinek a véleményét de a végén úgy is az van amit elgondolok!Sajnos(vagy hál' Istennek!)Ilyen a természetem!Ez nagyon rossz!!!.......de ez van!....és most már ez is lesz!Egyébként ez csak egy segéd váz és semmiféle komoly szerepe nincs,csak annyi hogy a lábtartókat és az oldalsztendert hordja!Az MZ motorok egyébként is a rugalmasságot képviselik,szinte semmi sincs túl mereven rögzítve a fútóművön kívül!Menet közben érezni a tökéletes rugalmasságát ami szinte korát meghazudtolva símul az úthoz!Ki próbáltam teljesen összerakva oldalsztenderen állva ráültem a magam 80 kilójával és úgy rugóztam rajta de semmiféle problémát nem tapasztaltam!3/8-os acélcső hihetetlen erőnek képes ellen állni!A többit majd a gyakorlat eldönti!

  Leave a comment:


 • dongos78
  replied
  Nem akarok okoskodni, beledumálni, de ismerve a gép súlyát, én is elképzelhetőnek tartom, amit Zsolti is említett.
  Nem lenne jobb helye a motortartó konzol alatt? Akkor nem lehetne olyan elegánsan, sarokkal, még a motoron ülve kihajtani, de tán strapabíróbb lenne.

  Leave a comment:


 • CZsolti
  replied
  apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  ,........hát ja!!!!Egy költő veszett el bennem.....HÁL'ISTENNEK!!!![ATTACH=CONFIG]21329[/ATTACH]....annyit dógozok ezzel a járgánnyal mégsem halad sehová!!!Mikor lesz mán Április 12-ő??!!!!!!!!!!!!!
  Bocs, hogy belekotyogok, de többen észrevételezték az oldaltámasz megoldásodat. Jelen esetben a varrat viseli az összes terhet és az új csővázad benyomódhat, elcsavarodhat. Szerintem most is rugódzik egy kicsit, mikor rátámasztod a csupasz vázat. Szerintem is át kéne kötni az egészet keresztbe és félbevágott csődarabokkal két oldalról a fület megtámasztani.

  Leave a comment:


 • dongos78
  replied
  ...a lábszárt megpörkölő kipufogóról nem is beszélve, ugye?
  Ilyenek révén az ember hamar megtanulja pl. az első fék óvatos használatát.
  Na meg azt is, hogy egy motorral esni nem ugyanaz mint kerékpárral, így aztán sokan inkább becsomagoljuk a testünket.

  Leave a comment:


 • St.Z.350
  replied
  Nem vagyok született geológus,de néhányszor sikerült talajmintát vennem.

  Leave a comment:


 • sinter
  replied
  Aki még nem esett el az nem tud motorozni!
  Akkor én nagyon tudok? Jópárszor megszimatoltam már az aszfaltot. He-He.

  Leave a comment:


 • apacsavo
  replied
  CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Apacsávó egyre jobban tetszenek az írásaid.
  ,........hát ja!!!!Egy költő veszett el bennem.....HÁL'ISTENNEK!!!!....annyit dógozok ezzel a járgánnyal mégsem halad sehová!!!Mikor lesz mán Április 12-ő??!!!!!!!!!!!!!

  Leave a comment:


 • sepy
  replied
  Erről csak annyit : volt egy festő Barátom/ még most is a barátom csak Ő már a fenti ország úton halad sajnos/ Ő mondta sohasem fog karambolozni mert Ő előre látja a veszélyt...kb. nem telt el egy hónap miután rendbe tettük gyönyörűen az Opeljét és jött a műhelyemhez majdnem sírt mondván egy hülye elébe ment és össze törte a bh. sárvédőt.Felező vonal mellől balra bekanyarodott és elfelejtett előtte a tükörbe nézni igaz ezt nem emlegette az elején.Egy a biztos ami már elmúlt!! A többi bizonytalan, ma Te holnap én ez a közlekedésben benne van.

  Leave a comment:


 • CZsolti
  replied
  Apacsávó egyre jobban tetszenek az írásaid.

  Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X