Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Bár az önmagunkba vetett hit ebben a legfontosabb, azért én be is biztosítottam magam ez ügyben! Pár éve körbeúsztam Aphrodite szikláját, ahogy a helyiek instruáltak, így többé nem öregszem
Én egész tavaly nyáron ilyen szemüvegben motoroztam. Hidegben kicsit párásodik, de csak ha megállok mondjuk lámpánál, mert a szellőző nyílások miatt menet közben megszűnik. Nagy melegben kicsit izzad alatta az orrnyergem. A törés nem zavarja a kilátást. nem is veszed észre benne. Nekem kényelmes. Esőben viszont inkább zárt sisak, mert nem tisztul úgy, mint egy ívelt plexi.
Nagyon szívesen Dongós!
Egy régi szemüveget akartam venni először, végül az olcsósága miatt vettem meg ezt az újat. Egy igazi régi motoros szemüveget viszont még mindig akarok venni, talán majd karácsonyra megajándékozom magam vele Ha így lesz összehasonlítom a kettőt. Szerintem egy ilyen szemüveget nemigen lehet elrontani...
Hogy a ruházatomról is írjak valamit, surranó-farmer-bőrkabát az átlagos felszerelésem. Idővel nagyobb védelmet biztosító cuccokat is szeretnék, de túlzásba azért nem akarom vinni. Ahogy a felújításoknál, a motorozásnál is a korhű megjelenésre törekszem
Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2013 nov. 28, 22:57.
Ha zavaró lenne a látásban gondolod a pilótáknak olyat csináltak volna Egyébként ilyen az enyém is én az nem műanyag! Nem igazán a használati értéke miatt mint a stílusa miatt viselem. Zsolti szerintem a régi Mezőtúri dobozok stílszerűek lennének a Trophy-n is. Szerintem illik az én Cz-m hez is. Persze ez személyenként változó. Nekem tetszik és ami sokkal lényegesebb az a használati értéke emiatt szeretem. Sokáig én is kis kockás retró bőrőndbe és különböző reklám szatyrokba vittem a cuccokat hát nem igazán tetszett de a muszáj az nagy úr!, arról nem beszélve ha egy kis eső esett úszott mindenem mikor azért vittem,hogy legyen egy száraz váltásom. És a legfontosabb Neked melyik tetszik!, hiszen a Te motorodról van szó.
Értem én hogy mire gondolsz! Tényleg olyan az egész motor. Olyan böszme kocka, de mégis kerekded.
Eddig még nem néztem szét oldaldoboz ügyben, mert hajjajj de messze van még, hogy azzal kelljen foglalkoznom! De valami olyasmire gondoltam, ami illik a motor oldalnézeti képét meghatározó előre dőlő vonalaihoz. Valami romboid formájú, ami nem túl órmótlan (tekintve, hogy azért ez csak egy 125-ös motor).
Persze a bőr táska is jó ötlet, ha nem túl sallangos-chopperes.
a Trophy-t le lehetne mázolni rendőrszinűre. Krauser úgyis van hozzá, 2 fehér dobozt ráhajítani, stb...
A sisak már megvan, csak 100 egyéb dolgot kell hozzáigazítani.
Tudom, hogy ízlések és pofonok különbözőek, de a Krauser-bőrönd szerintem nem Trophyra való a formája miatt. Túl szögletes a Trophy "kerekded kockaságához" képest. Elég fura meghatározás, de jobban nem tudom leírni a lényeget. Valahogy a bőrtáskákat jobban el tudom képzelni rajta. És akkor gányolni sem kell, mert az MZ eredeti oldalcsomagtartóira gyönyörűen felszíjazhatók.
Egyébként nagyon menő manapság a műbőrrel bevont kiskőrösi sisak. Én is ilyet tervezek majd csinálni. Azon szerintem nagyon jól mutat egy ilyen szemüveg is. (Nem az állvédősre gondoltam.
Nekem is tetszik a formája. Gondolkoztam hogy -ha már hasonlít az amerikai sheriff sisakra- egy rendőrmotoros szemüveg is passzolna hozzá. Valami ilyesmi
Na de a Dongón???? Hogy néznék ki???
Végülis, ha nagyon ebbe az irányba akarnék elmenni, a Trophy-t le lehetne mázolni rendőrszinűre. Krauser úgyis van hozzá, 2 fehér dobozt ráhajítani, stb...
A sisak már megvan, csak 100 egyéb dolgot kell hozzáigazítani.
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 nov. 28, 13:08.
Leave a comment: