apacsavo eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Te sem viselsz agyonbiztosított ruhákat, DE ahogy írtad is, póló, farmer...
Másrészt a motorod sem egy többszáz kilós, mégtöbb lóerős szörnyeteg.
A megjegyzést azokra tettük, akik bitang erős, iszonyat gyors, nehéz, ennél fogva sokkal balesetveszélyesebb gépszörnyek hátán ülnek, indokolatlanul alulöltözve, akik sok esetben még csak bilit sem tesznek a fejükre. Csak félrefordított arccal, menetszéltől csorgó könnyekkel mennek 3 számjegyű tempóval, a lábukon pedig egy vacak papucs, rövidnadrág...
Ismételten kiderült hogy van mit mondanunk egymásnak!Egy feldobott téma beindítja a beszélgetést!Egyet értően és kissé ellenkezően is nyilatkoztok egymás megszólalásairól,ami helyén való is!Csak ez a ,,hülyézés" fáj egy kicsit!Nagyjából én is e hülyék csoportjába tartozom.Az én kissé bugyuta világ nézetem szerint a motorozásban a szabadság(ami a legszentebb nálam!) ami lélekemelő és fantasztikus érzés!!!!!Az agyon sorompózott hétköznapi életünk talán utolsó megmaradt függetlensége!!!ÉN személy szerint minden két (3.)keréken közlekedőt tesómnak tartok és nagyra becsülök,legyen az bármilyen járgánnyal és öltözetben!A szabadság és fiatalság zászló vivői ők!!!!!(mi!)Nem tartanak(unk!)a nyájjal és ha bármiféle extrém meg nyílvánulásukat le is szólják a nyáj tagjai.......ÉN NEM!!!!!.........és 44 évig nem öltöztem páncélba akkor erre a néhán bolondos évre már nem is fogok................legyen annyi szabadságom(legalább!)hogy a saját bőrömet én vigyen a cserző műhelybe!(persze csak ha minden kötél szakad!)Jó motorozást (dongózást,bringázást,stb!)..barátaim(ha szabad így szólítanom benneteket?!) ....suhanjatok a széllel szabadon és érezzétek e nemes tevékenység testet és lelket fiatalító és frissítő csak talán a költészettel felérő hatalmát!!!!!(akár becsomagolva akár nem.....ezt is mindenki dönthesse el szabadon..............!!!!).........ja! Kérlek benneteket ha az úton szembe találkozunk ahogy lobogó pólóban felétek suhanok............ne nagyon ,,hülyézzetek"-le!!!!Örültem nektek!

Remélem hogy már nem!!!!2005-ben ugyan volt két infarktusom 1 hónapon belül,de meg drótozták a ketyegőt!Azóta jól kalimpál!(JA!!!!Meg leadtam 30 kilót és kicsit edzek is!)A csípőmben két protkó..............de a motort nem adom!Ergo:Lehet hogy tényleg nem vagyok a fent említett bajnak a hordozója!

Leave a comment: