Teljesen és tökéletesen igazatok van!Biztonság!Biztonság!Biztonság!
Mindenek fölött!!!!!!................csak engedjétek meg nekem hogy meg legyen az a véleményem hogy a biztonság első sorban a fejben kell hogy eldőljön!Ne dumáljon olyan a biztonságról aki még a kanyar vagy a kereszteződés előtt pár méterre is a gázt húzza!minden eggyes közlekedőt potenciális veszélyforrásnak kell tekinteni és úgy közlekedni!Aki nem tudná 44 éve (16 éves koromtól!)Motorozok és krosszoztam is sokáig az MHSZ -nél!72-óta vezetek gépkocsikat(ebbe minden kategória benne van!)De a kedvencem 76-óta a busz!!!!!Bkv-12-évig!.................ezek után ,mint mázlista írom hogy soha nem baleseteztem!!!!Motorral sokat bukta terepezés közben!Soha semmiféle védő ruhám nem volt és nem is lesz!(Persze nektek azért legyen,mert minden marha a saját bőrét viszi a vásárra!!!).....DE ÉN ÍGY SZERETEM!!!!!!Szabadon és fiatalon!............csendesen és álmomban szeretnék meghalni mint az apám!Nem sikítozva ordítva mint az utasai a buszon!!!!!
EZ EGY VICC!!!!!
Motoros oktatáson már kötelező a gerinc, váll, könyök és térdvédő(a megfelelő bukó, amin van plexi vagy van hozzá szemüveg, a magas szárú zárt cipő és a protektoros kesztyű mellett), ezekből ruházat alá/fölé felvehetőt adnak annak akinek nincs. 
(Egyáltalán nem vagyok konformista.........................SŐT!)
Leave a comment: