Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

  • apacsavo
    replied
    Nem akartam erre reagálni mert értelmetlen a bejegyzés egy jó része!De mivel az én idézetem van ott........hát néhány szót!Ezeken az oldalakon még senki sem verte a mellét hogy sosem esett el!Persze hogy elesett!!!Senkit nem olvastam hogy azzal hencegett volna hogy tud motorozni!(néha huzamosabb ideig úgy 20-30-40 évig fent tudunk maradni,de az nem végleges állapot!)Igaz ÉN tavaly egyszer már úgy éreztem mintha már pedzeném a dolgot!!!De sajnos kiderült hogy csak túl sok bablevest ettem!!!!Aki két kerekűre(pláne egykerekűre!)felül az azzal is számol hogy nem ott és akkor érintkezik újra a talajjal amikor eltervezte..........csak igyekszünk ezt valahogy elkerülni!Töbször megírtam az álláspontomat és ezen már semmi féle oktatás nem változtat!(jöjjön az bármilyen ,,régi motoros"-tól!)

    Leave a comment:


  • Balumester
    replied
    csak egy kérdésem lenne:Aki lépten nyomon lepotyog a mociról minek ül fel?
    Aki még nem esett el az nem tud motorozni! Én ezt vallom! És most ne sértődjenek meg azok a motoros társaim, akik még nem estek el, majd ha elesnek megértik mire gondolok!Én 27 éves vagyok és 17 éve aktívan motorozok vagyis 10 éves korom óta, és ma már teljesen másképpen vezetek mint mondjuk 16 évesen, mert volt alkalmam felnőni a motorozáshoz az esések által is!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Balumester; 2014 febr. 26, 17:05.

    Leave a comment:


  • Beagle
    replied
    eddig elvoltam különösebb ruházat nélkül
    Nekem a sálad tetszik a legjobban.

    Leave a comment:


  • mátéapu
    replied
    .kellemes röhejt!
    Számomra tiszteletet ébresztő,a gép álapota és a szeretet a gépeddel kapcsolatban.
    Azt hittem egy titkolt,rizskályhával száguldozol.

    Leave a comment:


  • apacsavo
    replied

    mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hol van az a lejtő,én is szeretnék annyival menni
    Kedves Mateapu!A Youtuben,apacsavo és apacsavo1 címszó alatt van néhány videóm amin a motoros szerencsétlenkedéseimet láthatod!...kellemes röhejt!

    Leave a comment:


  • Gergőke
    replied
    apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    .hát csak vigyázzatok magatokra és másokra(főleg rám!)!!!!!!!!!!!
    minden szentnek maga felé hajlik a kormánya

    Leave a comment:


  • mátéapu
    replied
    nem is igen megyek 120-nál gyorsabban! (igaz lassabban se nagyon!)
    Hol van az a lejtő,én is szeretnék annyival menni

    Leave a comment:


  • apacsavo
    replied
    A motorozásnak a lényege veszik el a sok védő cucctól!Erősködjetek bárhogy,bármennyire...ÉN(!)...nem vagyok hajlandó körbe csomagolni magamat!Persze Ti jól öltözzetek be nehogy valami baj érjen mert értetek kár lenne!Sokszor le írtam már hogy 16 -ik évem betöltése előtt kerültem kapcsolatba a motorozással,pár évet kroszoztam is(akkor viseltünk a versenyeken műbőr védőruhát ami semmire sem volt jó!)...........eddig elvoltam különösebb ruházat nélkül már erre a néhány évre nem kezdem el!A bukást én úgysem úsznám meg komolyabb kórházi ápolás nélkül(a csípő protkóim biztosan kimozdulnának és annak katasztrófális következményei lehetnek!).........ezért már nem is igen megyek 120-nál gyorsabban!(igaz lassabban se nagyon!).....hát csak vigyázzatok magatokra és másokra(főleg rám!)!!!!!!!!!!!

    Leave a comment:


  • dongos78
    replied
    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A gyakorlás teszi az embert
    Ez nagy igazság! A szerencsésebbek kismotor segítségével teszik ezt. Én szerencsés vagyok. Pár horzsolás, kipufogó által égetett lábszár révén megtanultam amit meg kellett.
    Egy barátom kevésbé volt szerencsés. Egy Yamaha RD250 volt az első motorja, amivel tapasztalatokat szerzett. Az eredmény: egy nedves őszi napon, faleveles kanyarban egy merész bedöntés miatt ripityára tört boka és lábszár, mellcsont törés, pár nap kórház. Na meg egy rommá lett nagymotor.
    Úgy érzem, megvan a kellő tapasztalatom, ettől függetlenül szeretnék nagymotoron kellően beöltözni. Mert annyi barom van az utakon, bármikor érhet miattuk meglepetés. Amikor a tapasztalat nem elég ahhoz, hogy a nyeregben maradjak.
    A dongóval nap mint nap tapasztalom a marhaságot. Kis tömegű, lassú motorral mindig sikerült elkerülni a bajt...

    Leave a comment:


  • sepy
    replied
    Az úgy gondolja érvényes rá a régi mondás: A gyakorlás teszi az embert! Ki Ő? , az Adneralin szintet tartani kell valahogy ?!.

    Leave a comment:


  • apacsavo
    replied
    Én még kicsi vagyok és nem is okoskodom(már!)........csak egy kérdésem lenne:Aki lépten nyomon lepotyog a mociról minek ül fel?

    Leave a comment:


  • sepy
    replied
    A motorosok Védő Szentje szólalt meg általad! Nagyon nem mindegy,hogy melyik bőr kopik!

    Leave a comment:


  • Balumester
    replied
    Én estem már el rövid gatyában, és bőrnadrágban is!Tudom mi a különbség a kettő között, ezért inkább arra szavazok hogy motorozáshoz fel kell öltözni!Ha korhűek akartok lenni vegyetek föl sima fekete vagy barna bőrruhát, Sisakból szerintem zárt kell,ne mintásat vegyetek hanem sima feketét vagy matt feketét és kész!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Balumester; 2014 febr. 24, 13:47.

    Leave a comment:


  • CZsolti
    replied
    Végül kiegyeztek 100-Ft-os helyszíni bírságban, mert az - csupa véletlenül - volt a srác fürdőgatyájában, hiszen Szanazugba készültünk fürdeni.
    Csak a pontosítás végett: az eset '82-ben történt, amikor még volt papír százforintos és az árán 5 l benzint lehetett venni!

    Leave a comment:


  • CZsolti
    replied
    Csak a poén kedvéért írom le ezt a valóban megtörtént esetet:

    A haver motorját (Jawa 634) javítottuk nyáron, fürdőnadrágban. Elment egy próbakörre ész és papírok nélkül. Szerencsére bukó volt rajta. Naná, hogy kiszúrta a rendőr. Igazoltatás, "papírokat kérem" stb.

    - Sajnos nincs nálam. - mondta a srác.
    - Valahogy sejtettem. - szólt a rendőr.

    Végül kiegyeztek 100-Ft-os helyszíni bírságban, mert az - csupa véletlenül - volt a srác fürdőgatyájában, hiszen Szanazugba készültünk fürdeni.

    Szóval a nyári viselet akár fürdőnadrág is lehet. A mai benzinárak mellett ez könnyen megy.

    Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X