Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 125 kupplung??
Collapse
X
-
Ez nyomórúgós kuplung...pont a másik vége a gyártásnak- D-Csepel és Danuvia
A korai Csepeleké húzórúgós, csúszik is rendesen. Pont a Danuvia megnövelt teljesítménye miatt kellett az erősített kuplung.
Nem árt kicserélni ilyenre a régit-saját tapasztalatUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 12, 19:55."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
-
Nekem is van ilyen kuplungom .De szerintem pont a korai Csepelekben volt ilyen nyomórugós ( Pl Csepel 100) A D Csepel , Danuvia mind húzórugós .
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA korai Csepeleké húzórúgós
Komment
-
Nekem a darabokra szedett / 50 esemhez van ilyen kuplungom, de én meg voltam győződve arról hogy Danuvia...Amikor a motor nem a saját vázában, de még ment, én magam választottam bele a nyomórugós kuplungot. A másik nekem állandóan csúszott. Ránézésre is a nyomórúgós sokkal jobb konstrukció. Bár nem ez lenne az első dolog, ami Magyarországon visszafelé fejlődött :S"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Üdv!
Urak! Lenne egy kicsit nem ideillő kérdésem...
Ne hülyézzetek le, csak elmélkedés, és csak pár tanácsot szeretnék (és nem arra vonatkozóan, hogy hogyan akasszam fel magam ezért a hülyeségért).
Szerintetek meg lehet valahogy oldani egy 125 Csepel 50ccm -essé alakítását?
Pl.: hengerfej legyalultatása, vagy egy 50ccm-es blokkal való összeházasítás, vagy hasonlók....
Komment
-
Krisz789 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseesetleg 50-es hengerrel működhet a dolog?
nem beszélve az eredetiség,és átirás költségeinek,
a legalitás miatt először a nevedre kellene iratni,viszont az müszaki után történhet.
Ha neked megéri csináld,
Kiváncsi lennék a végeredményre!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Csak abeszélgetés kedvért ....leveszem a Csepel feliratot , megcsinálom tényleg 50 ccm nek ,világítás , féklámpa ,
kötök robogó biztit , ----aztán azt mondom konténeres japán vagy fenetudja honnan robogó .
Szerinted az itt szaladgáló összes tipusnak van tupusbizije? Nem is rossz felvetés .
Nincsmúszak ,nincs névre iratás --csk egy alvázszámos számla .
Bosánat--de jelenleg még utálom a "rendszert"
- 4 likes
Komment
Komment