Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel 125 kupplung??

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csepel 125 kupplung??

Üdv mindenkinek! Régóta őrizgetem ezt a kuplungot, talán nagyon korai 125 vagy 100 as Csepelé lenne? Ez csak tipp, ha valaki felismeri, kérem írja meg. Köszi!

Click image for larger version

Name:	DSCN1703.jpg
Views:	1
Size:	192.7 KB
ID:	154746

Ez nyomórúgós kuplung...pont a másik vége a gyártásnak- D-Csepel és Danuvia
    A korai Csepeleké húzórúgós, csúszik is rendesen. Pont a Danuvia megnövelt teljesítménye miatt kellett az erősített kuplung.
    Nem árt kicserélni ilyenre a régit-saját tapasztalat
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 12, 19:55.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nekem is van ilyen kuplungom .De szerintem pont a korai Csepelekben volt ilyen nyomórugós ( Pl Csepel 100) A D Csepel , Danuvia mind húzórugós .

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A korai Csepeleké húzórúgós
      Szerintem nem.

Komment

Nekem a darabokra szedett / 50 esemhez van ilyen kuplungom, de én meg voltam győződve arról hogy Danuvia...Amikor a motor nem a saját vázában, de még ment, én magam választottam bele a nyomórugós kuplungot. A másik nekem állandóan csúszott. Ránézésre is a nyomórúgós sokkal jobb konstrukció. Bár nem ez lenne az első dolog, ami Magyarországon visszafelé fejlődött :S
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

D-Csepelem van, több blokk is, meg Danuvia blokkom is van. De mindbe húzórugóst láttam eddig. Én is inkább a koraira gondolok. De pontosan nem tudom, mert szerintem a 125 T-n is húzós van. Ezeket nem tudom: 125/49? /48? 100???

Komment

Szia!
            Nekem is volt egy 100 Csepel blokkom, azon ilyen kuplung volt.

Komment

Üdv!
              Urak! Lenne egy kicsit nem ideillő kérdésem...
              Ne hülyézzetek le, csak elmélkedés, és csak pár tanácsot szeretnék (és nem arra vonatkozóan, hogy hogyan akasszam fel magam ezért a hülyeségért).
              Szerintetek meg lehet valahogy oldani egy 125 Csepel 50ccm -essé alakítását?
              Pl.: hengerfej legyalultatása, vagy egy 50ccm-es blokkal való összeházasítás, vagy hasonlók....

Komment

minden bizonnyal de attól még nem lenne smk!

Komment

esetleg 50-es hengerrel működhet a dolog?

Komment

Krisz789 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    esetleg 50-es hengerrel működhet a dolog?
                    A lökethossz miatt nem valószinű egy egyedi hengerrel lehetséges viszont értelmetlen az épitési és az átalakitási és az átépitési költségek többszörösébe kerülnének egy nagyobb kategóriáju jogositvány megszerzésének,
                    nem beszélve az eredetiség,és átirás költségeinek,
                    a legalitás miatt először a nevedre kellene iratni,viszont az müszaki után történhet.
                    Ha neked megéri csináld,
                    Kiváncsi lennék a végeredményre!!!
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Csak abeszélgetés kedvért ....leveszem a Csepel feliratot , megcsinálom tényleg 50 ccm nek ,világítás , féklámpa ,
                      kötök robogó biztit , ----aztán azt mondom konténeres japán vagy fenetudja honnan robogó .

Szerinted az itt szaladgáló összes tipusnak van tupusbizije? Nem is rossz felvetés .
                      Nincsmúszak ,nincs névre iratás --csk egy alvázszámos számla .

Bosánat--de jelenleg még utálom a "rendszert"
                      mátéapu, dott és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Off- Joker nem csak te utálod a rendszert!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X