Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tükör kérdés
Collapse
X
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKorban hova tennétek? Köszönöm a válaszokat.
Nagyon tetszik a kormányfelfogatásod:nincs felesleges?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem illik a géphez,látszik megfelelő,stabil rögzítés ha nem is ehhez találták ki tökéletes megoldás.Én meghajtanám a tükör szárát,hogy legyen függőleges része,csinosabban állna.
Nagyon tetszik a kormányfelfogatásod:nincs felesleges?
Komment
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMátéapu adsz egy címet és egy virtuális sörért a postaköltség fejében elküldöm Jaa a króm oda ha esetleg nem látszik
A sör megszavazva ! Molnár Máté 4971 Rozsály Dózsa u.26/a .Előre is köszönöm....Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 márc. 28, 21:00."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevirtuális sörért a postaköltség fejében elküldöm"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA párom érkeztekor azzal kezdte:csomagod érkezett....nem tudtam mi lehet?Elkezdtem tapizni és rájöttem megjött a kormánybilincs,odamértem pont nekem való...Köszönöm,remélem tudok egyenlíteni!
- 1 like
Komment
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm,remélem tudok egyenlíteni!
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésee pedig megkínálod a kerítésszaggatóval!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebelerázkódtam
- 2 likes
Komment
Komment