Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen gyújtás lehet ??
Collapse
X
-
Ha tényleg vannak hibái ennek a gyújtásnak, akkor nagyon jól titkolják. (eddig még nem olvastam soha rossz kritikát róla)fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVAPE! Istenített,de egy kanál kulát nem érő Cseh (szlovák) csoda
Esetleg másnak is van rossz tapasztalata vele?korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE -
Akkor nyilván korai darabok voltak a kezemben,mert kézzel tekert tekercsek,sorjás lendkerék,és bőven pacsmagolt 2k ragasztó volt a látvány,ami számomra visszataszító volt.Nem beszélve a 12v-os jawa-ra kitalált megszakító nélküli installációról,ami annyi áramot vesz fel,hogy nem bírja a generátor.Nem állítom hogy mindegyik rossz,mert nálam megfordult 1-2 selejtes darab,de azért nem tenném egy denso mellé,ráadásul az ár érték arány egyértelmű.(bontott robi gyújtás kb.8000 pengő)
Komment
-
ApaE -
Nem annyira szerelemből, hanem kényszerből pakolják az MZ kezelőket Simsonra. A Simson kezelők " cukorárunak " számítanak, még az MZ-t kaszálni lehet.CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseillető nagy MZ-barát lehet, mert a kuplungkarja szerintem az MZ TS-250/1-ről került át ide.
Igen, ezt kérdezni is akartam, hogy hogyan lehet Pannóniára, és AWO-ra felszerelni ugyan azt. Sajnos az elektromosság nem erősségem.ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA vape adott típushoz készül, megfelelő elektronikával.
Én egy láncfűrészt szereltem a napokban, és a gyújtásánál gondolkodóba estem. Hogyan lehetne ezt beépíteni motorba ?
- 3 likes
Komment
-
Ügyesen.................mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn egy láncfűrészt szereltem a napokban, és a gyújtásánál gondolkodóba estem. Hogyan lehetne ezt beépíteni motorba ?korompaiistvan és zsíráf kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Köszönöm ! Mindenképpen megfogadom.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜgyesen...
Ezt a VAPE gyújtást a Németek, és a Csehek is gyártják ? Meg nyilván a Kínaiak is.
Ha igen, melyik a jobb ? ( ár-érték arányban )
Komment
-
ApaE -
ApaE -
A Powerdynamo-s oldalon azt írják, hogy van "advance unit", azaz előgyújtás szabályzó egység hozzá, amit pl. a lámpafejben ajánlanak elhelyezni.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs mi van azokkal a motorokkal, Pl: AWO ahol röpsúlyos előgyújtás van. A VAPE ezt is tudja ?
Ha jól tévedek a fekete plasztikdoboz lesz az:
Pannoniákhoz ilyet nem adnak.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
Komment