Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen gyújtás lehet ??
Collapse
X
-
fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVAPE! Istenített,de egy kanál kulát nem érő Cseh (szlovák) csoda
Esetleg másnak is van rossz tapasztalata vele?korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
Akkor nyilván korai darabok voltak a kezemben,mert kézzel tekert tekercsek,sorjás lendkerék,és bőven pacsmagolt 2k ragasztó volt a látvány,ami számomra visszataszító volt.Nem beszélve a 12v-os jawa-ra kitalált megszakító nélküli installációról,ami annyi áramot vesz fel,hogy nem bírja a generátor.Nem állítom hogy mindegyik rossz,mert nálam megfordult 1-2 selejtes darab,de azért nem tenném egy denso mellé,ráadásul az ár érték arány egyértelmű.(bontott robi gyújtás kb.8000 pengő)
Komment
-
ApaE
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseillető nagy MZ-barát lehet, mert a kuplungkarja szerintem az MZ TS-250/1-ről került át ide.
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA vape adott típushoz készül, megfelelő elektronikával.
Én egy láncfűrészt szereltem a napokban, és a gyújtásánál gondolkodóba estem. Hogyan lehetne ezt beépíteni motorba ?
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn egy láncfűrészt szereltem a napokban, és a gyújtásánál gondolkodóba estem. Hogyan lehetne ezt beépíteni motorba ?korompaiistvan és zsíráf kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜgyesen...
Ezt a VAPE gyújtást a Németek, és a Csehek is gyártják ? Meg nyilván a Kínaiak is. Ha igen, melyik a jobb ? ( ár-érték arányban )
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs mi van azokkal a motorokkal, Pl: AWO ahol röpsúlyos előgyújtás van. A VAPE ezt is tudja ?
Ha jól tévedek a fekete plasztikdoboz lesz az:
Pannoniákhoz ilyet nem adnak.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 4 likes
Komment
Komment