Üdv CZsolti!
Lada ,vagy Polski tükör meghatározás alatt én a gyári szerelvényt értem,ebből adódott a félreértés.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Vegyes alkatrészek
Collapse
X
-
Én nem mondtam, hogy gyári tükrök. Én Ladán biztosan láttam ilyet. Sőt, mint írtam 350-es Czetkán is. Ez utóbbira én magam csavaroztam ráSt.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos,hogy nem Lada vagy Polski 125 gyári tükrök.
. A szomszéd srác Ladáján meg ilyen volt, mikor vette. Bocs, ha marhaságot írtam. Akkoriban annyira nem volt alkatrész, hogy már az optikai tuningnak számított, ha egy autóra négy visszapillantó volt felszerelve és az oldalára ráfestettünk valamilyen csíkot. És a srácéra tuti, hogy ilyen volt szerelve.
Leave a comment:
-
Szia Coli!
Szerintem Lada tükrök. A kicsit az ajtókeretre lehet ráhúzatni a bilinccsel, míg a talpasat az első sárvédő lemezre lehetett rácsavarozni. Ehhez át kellet fúrni a sárvédőlemezt. Ha jól emlékszem, akkor a 125-ös Polskira is ilyet szereltek. Volt belőle jobbos-balos változat. Persze a szoci időben raktuk ezeket mindenre. Nekem a csavaros tükör műanyagházas változata jól elfért a Czetkám kormányidomán. Igaz, hogy sokat nem láttam belőle, rezgett, mint az állat, de MAJDNEm olyan volt, mint a Honda Gold Winggé az Autó-motorban.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Vegyes alkatrészek
Leave a comment: