Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nem kínai gyártású eredeti Jikov benzincsap, Jawa motorokra vagy amit akartok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem kínai gyártású eredeti Jikov benzincsap, Jawa motorokra vagy amit akartok

Attached Files
    Titus, mittom és 10 további látogató kedvelte ezt.

Én legutóbb egy adapter segítségével Ural-ra szereltem ilyen benzicsapot.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ez a sztenderd Jawa benzincsap(638asokon ilyen volt stb 634, csepptankosok, rengeteg motorra került). nyugati egységmenete van, ezért megy IZSre, DKWra, amire kell, persze azokon nem autentik:-)
      Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 febr. 02, 19:44.
      sepy és kedvelte ezt.
      Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Komment

Sok Jáwán volt ilyen. Pl: Mustang, De Babettára is jó szerintem. Ha megméred a menetet, megválaszolom mert van a polcomon vadiúj.
          Attached Files
          Utoljára szerkesztve a következő által: volomisi; 2011 febr. 02, 19:45.

Komment

Komment

A Tiédtől kicsit eltérőek a méretek, de a lényeg (a hollander) ugyanaz. Íme ami manapság a kereskedelemben kapható: "Eredeti" Feng Shan csomagolásban, de a csapra csak Fun San felírat fért fel. Made in Taiwan . A csomagolás szerint Jawa 350, de majd minden Jáwára jó.
              Attached Files

Komment

Van ebből másféle is, amin latin betűket hírből sem látni, a menetes részeik elég félelmetesek...2 ezerért mondjuk kitellne :-)
                Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Komment

Hollander nélküli(Cz fajta, a csap anyagából van a menet) nekem is van fölösbe...

--- Ez még eszembe jutott: ---

Amúgy ferdeszemű testvéreink az érzést elkapták: Jawa 353 Motorcycle Replica

--- Ez még eszembe jutott: ---

Innen jönnek az utángyártott Jawa cuccok...hasonlít, hasonlít, de nem ugyanaz. Frantisek Janacek forog a sírjában XD
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kegyetlenül nyomják odaát;-) Komplett motorokat lemásolni és relatív olcsón értékesíteni, azért nem ma kezdték...

Komment

Én azt hiszem, látunk még csodát...emlékezz, a feudális Japán a 2. Vh előtt pár évtized alatt mezőgazdasági országból ipari országgá vált.A japánok sohase tudtak semmit kifejleszteni,feltalálni, viszont másolni azt megtanultak...te is tudod, Herkules, Dkw, Bmw, per is volt, ha jól emlékszem arra, amit e témában olvastam.
                        A kinai is olyan nép mint a japán, megy valahova mindíg ott a fényképező nála. Nem kell lenézni öket, az az ország, ami a saját erejéből embert juttat az űrbe, fejlett ország...időt kell nekik adni.

Komment

ha ilyen tempóban fejlődnek még megelőzik a japánokat!

Komment

Komment

Mi csináljunk ha a kinaiak gyártják a Jawát...mondd nekik

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X