Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem kínai gyártású eredeti Jikov benzincsap, Jawa motorokra vagy amit akartok
Collapse
X
-
Ez a sztenderd Jawa benzincsap(638asokon ilyen volt stb 634, csepptankosok, rengeteg motorra került). nyugati egységmenete van, ezért megy IZSre, DKWra, amire kell, persze azokon nem autentik:-)Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 febr. 02, 19:44.sepy és kedvelte ezt.Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE
-
Hollander nélküli(Cz fajta, a csap anyagából van a menet) nekem is van fölösbe...
--- Ez még eszembe jutott: ---
Amúgy ferdeszemű testvéreink az érzést elkapták: Jawa 353 Motorcycle Replica
--- Ez még eszembe jutott: ---
Innen jönnek az utángyártott Jawa cuccok...hasonlít, hasonlít, de nem ugyanaz. Frantisek Janacek forog a sírjában XD"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Én azt hiszem, látunk még csodát...emlékezz, a feudális Japán a 2. Vh előtt pár évtized alatt mezőgazdasági országból ipari országgá vált.A japánok sohase tudtak semmit kifejleszteni,feltalálni, viszont másolni azt megtanultak...te is tudod, Herkules, Dkw, Bmw, per is volt, ha jól emlékszem arra, amit e témában olvastam.
A kinai is olyan nép mint a japán, megy valahova mindíg ott a fényképező nála. Nem kell lenézni öket, az az ország, ami a saját erejéből embert juttat az űrbe, fejlett ország...időt kell nekik adni."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
ApaE
Komment