De egyszerre nyomtuk a gombot. Ne bosszankodj Gyulám vannak nyelvbotlások remélem legalább és is ,hogy annak indult. Azt mindannyian tudjuk ez nem egy olcsó mulatság de sokkal egészségesebb mintha egy kocsmában szórnánk el ugyan ennyit. Az sem kisebb ember az én szememben ki egy Kómárral jelenik meg mint ki egy milliós vassal legfeljebb többet tud rászánni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia p20 ára
Collapse
X
-
No igen, benne van persze, de aki elvitte az láthatta, kezébe foghatta mindet. Hidd el, biztosan csillogott a szeme.
Zahi árait ha megnézzük, az a két pár alapméretű henger a hengerfejekkel simán hozza az összár felét, azon kívül volt még négy pár. Négy váz, ahhoz az összes kerék és tank, vagy húsz dugattyú, vagy tíz főtengely, három blokk különböző készültségben (amennyit a képen látni), kurrens apróbb darabok, meg ki tudja...
Mindegy, remélem valaki olyané, akinek szüksége van rá, nem csak a birtoklási vágya van. De a legdurvább az lenne, ha szombaton ki lenne pakolva Szigetszentmiklóson.
- 4 likes
Komment
-
Biztosan csillgott mint a Salamon t.ke!
Az érdekes az egészben, hogy hétfőn beszéltem a srácal, egy sport p21 kínált 120ért papírok nélkül működő motorral, örültem donornak jó lett volna, a motorja miatt! Eléggé érdekes volt, összevissza beszélt a motorrol, lényeg nem volt hajlandó várni hétvégéig, pedig foglalóztam volna! Persze elvitték mondom esetleg blokkja nincs, hát semmi válasz, erre tegnap felteszi azt az alkatrészt kánaánt! Hmmm érdekes. ...
- 1 like
Komment
-
Helló! Nem nem enyém.
Barátom bele unt, hogy drága a két hengeres. és átnyergelt egy etz 250-re :/:/:/
Nekem inkább vigye el a bank a vesém, de a motor marad....
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt van öt pár henger, főtengelyek, egyéb csomó cucc:
Pannónia P21-es alkatrészek - Folyás, Polgár, Hajdú-Bihar
Akkor ezt így nagyon olcsón adja, csapjon le rá valaki fórumos egy nepper előtt!
- - - Updated - - -
Vagy épp a tiéd Beni?
sajnos ő ilyen. Én is kértem e hengerpát és váltót tegyen el. Szerintem nem tett el. bár én nekem nem szükséges.. de égeti a pénz a kezét. Eladja olcsón más meg Pesten jól árusítja. és közbe csak egy ETZ-t hoz ki belőlle.
Ahelyett, hogy a sokból 1 jó p21-est rakott volna össze...
zolisun eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztosan csillgott mint a Salamon t.ke!
Az érdekes az egészben, hogy hétfőn beszéltem a srácal, egy sport p21 kínált 120ért papírok nélkül működő motorral, örültem donornak jó lett volna, a motorja miatt! Eléggé érdekes volt, összevissza beszélt a motorrol, lényeg nem volt hajlandó várni hétvégéig, pedig foglalóztam volna! Persze elvitték mondom esetleg blokkja nincs, hát semmi válasz, erre tegnap felteszi azt az alkatrészt kánaánt! Hmmm érdekes. ...
- 2 likes
Komment
-
Az a négy pár henger milyen , és mekkora „lyuk” van rajtuk ?
Áruba csak a várhatóan nyári költözködés után fogom bocsátani ezeket is, mert akkor lesz lehetőségem végre mindent tisztítani, kategorizálni. Lévén alsóhangon 4-5 mázsa Pannonia holmi van itthon (de inkább több, mert 10 komplett egyhengeres blokk már 4 mázsa), ami csak úgy "idehordódott" az elmúlt 6 évben...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2015 máj. 31, 19:26.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
apropó , vizsga hogy sikerültThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Nos erre nem lehet tetsziket nyomni ! ...
Remélem , legközelebb jobban sikerül ! Ahogy mondani szokták , " A jó mérnök, mindíg egy picivel jobb akar lenni a saját elvárásainál " , vagyis az egészet magadért teszed ...
A téglalapról pedig annyit , hogy próbáld megközelíteni a másik irányból , vagyis az általad készített rajz a szaki-bácsi kezében landol , aki egy ideig nézegeti , majd levonva a konzekvenciát a hiányosságok miatt , tesz némi megjegyzést az egészre vonatkozóan ... Ezt elkerülendő , ... (ez csak vicc akart lenni , nehogy megsértődj !) Legközelebb , bizonyára jobban megy majd, én drukkolok !
- 4 likes
Komment
-
az általad készített rajz a szaki-bácsi kezében landol , aki egy ideig nézegeti , majd levonva a konzekvenciát a hiányosságok miatt , tesz némi megjegyzést az egészre vonatkozóan
Nem dolgoztál esetleg az Ikarusban, vagy nem ismersz esetleg egy dr. Galli Csabát?
Egyébként nekem ezzel semmi gondom, nem fogom az oktatót szidni, mert én nem bírtam átugrani a lécet - ilyen eszembe sem jut. Az mondjuk tény, hogy itt nagyobbat kell alakítani (alaposabban felkészülni, jobban átlátni és pontosabban visszaadni az anyagot) a 2 kreditért, mint pl. Járművillamosság- és elektronika 2 tárgyból a 6-ért.
És én legalább nem kaptam meg, hogy tárt karokkal várna a szociológia ha eszembe jutna szakot váltani, mert ilyen is elhangzott.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
De legközelebb ezt már nem fogod kihagyni!
6-ból hány embernek lett meg?
Olyan szépen megtanítják ezt a műszaki rajzolósdit (én is tanultan, egyetemen fél évet közép suliban 2 évet), aztán ahogy kikerültem az életbe hááát
A kapott rajzok 90%-át ha osztályozni kellene akkor sok dupla egyes lenne
Az érzés amikor 10 percig bámulom a rajzot hogy eldöntsem az mi a fene és melyik része lemez alkatrész? (merthogy nekem a lemezekkel kell foglalkozni, lézerrel azokat a részeit vágjuk.) Aztán amikor belegondolok hogy ezeket mérnök emberek rajzolták...
- 3 likes
Komment
Komment