sepy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mesterfogások
Collapse
X
-
Most láttam,hogy a Danuvia 125 fórumon D.Nagy a következő ügyes újrahasznosítást találta ki:
"Csináltam egy kis újrahasznosítást, megosztom, hátha valakit érdekel.
A törött kormánybilincseket mindenki eldobálja, mert nem egy életbiztosítás újrahegeszteni őket, inkább csere.
Vettem egy tükröt és a szokásos kis hülye bilincs volt rajta, amivel két baj van.
Az egyik, hogy ha agyonhúzza az ember akkor is elforog, a másik, hogy egy magyar motoron furán néz ki a "Made in Taiwan" felírat.
Ezért előszedtem egy ilyen törött bilincset, legömbölyítettem a törött végét és átfúrtam a menetet rajta.
Szerintem szépen illeszkedik (még csiszolva és horganyozva lesz) és jól is tartja a tükröt.
"
Eredetiben az "Általános fórum" menüpontban olvasható
Danuvia 125 Fórum"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 2 likes
Komment
-
Egész pofás. De ezt a részt: "Az egyik, hogy ha agyonhúzza az ember akkor is elforog" nem értem. Nekem is ilyen van. Nekem ésszerű volt hogy teszek alá valamit, az a valami egy gumicsík egy rossz bicajbelsőből. Rosszul sem néz ki és alig kell meghúzni máris úgy tapad hogy meg se lehet mozdítani.
Persze a kormánybilincsből készült aligha fog elhajlani ha az ember a garázsban véletlen beleakad a tükörbe
Komment
Komment