Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mesterfogások

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én kérdéssel fordulok hozzátok!
    Itt válaszoltam: http://veteran.forum.hu/szerelesi-ke...591/#post30488

Komment

Most láttam,hogy a Danuvia 125 fórumon D.Nagy a következő ügyes újrahasznosítást találta ki:

"Csináltam egy kis újrahasznosítást, megosztom, hátha valakit érdekel.
      A törött kormánybilincseket mindenki eldobálja, mert nem egy életbiztosítás újrahegeszteni őket, inkább csere.
      Vettem egy tükröt és a szokásos kis hülye bilincs volt rajta, amivel két baj van.
      Az egyik, hogy ha agyonhúzza az ember akkor is elforog, a másik, hogy egy magyar motoron furán néz ki a "Made in Taiwan" felírat.
      Click image for larger version

Name:	DSC04824_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Views:	1
Size:	64.8 KB
ID:	139907

Ezért előszedtem egy ilyen törött bilincset, legömbölyítettem a törött végét és átfúrtam a menetet rajta.

Name:	DSC04825_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	68.6 KB
ID:	139908Click image for larger version

Name:	DSC04826_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	51.3 KB
ID:	139909

Szerintem szépen illeszkedik (még csiszolva és horganyozva lesz) és jól is tartja a tükröt.

Name:	DSC04828_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	68.3 KB
ID:	139910 Click image for larger version

Name:	DSC04829_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	69.6 KB
ID:	139911"

Eredetiben az "Általános fórum" menüpontban olvasható
      Danuvia 125 Fórum

Komment

Egész pofás. De ezt a részt: "Az egyik, hogy ha agyonhúzza az ember akkor is elforog" nem értem. Nekem is ilyen van. Nekem ésszerű volt hogy teszek alá valamit, az a valami egy gumicsík egy rossz bicajbelsőből. Rosszul sem néz ki és alig kell meghúzni máris úgy tapad hogy meg se lehet mozdítani.
        Persze a kormánybilincsből készült aligha fog elhajlani ha az ember a garázsban véletlen beleakad a tükörbe

Komment

Erre a célra jobb ha finom szemcsés csiszoló vászonból tépsz egy csíkot és azt teszed alá.A gumis is elmozdul egy idő után.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X