ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán járművek krómozása
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEhhez mit szóltok ?
kíváncsi lennék a tartósságára, mert látványosnak látványos, de hogy hogyan mutatna egy Pannónián?!
- 4 likes
Komment
-
Szelep csiszoló paszta-kivánt átmérös gumipogácsa- kis nyélen ,lassu fordultu furógép.
Gyakorlatlanoknak szamárvezető csikozás és derékszög stabilitást biztosító kis mobil állványka a kéz mellé.
Alapot felpolír,berajzolás,csiszolgatás,zsirtalanítás,szintelen acril lakk.
--most miközben írtam , az jutott eszembe hogy ha csinálnom kéne--megpróbálnám egy asztalos ipari felsőmaróval .
--még jó is lehet...???Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 aug. 02, 12:30.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv!
Nagy táblában egy speciális gép csinálja, amibe sok gumiba ágyazott csiszolókorong készíti az ismétlődő mintát teljesen szimetrikusan.
Házilag hasonló mintázatot lehet elérni, ha álványos, vagy asztali fúrógépbe belefogsz egy felszabályzott keményfa darabot és az általad elképzelt minta szerint mozgatod a lemezt alatta.
- 3 likes
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseasztali fúrógépbe belefogsz egy felszabályzott keményfa darabot és az általad elképzelt minta szerint mozgatod a lemezt alatta
- 2 likes
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea „kültéri” rugókat mivel lehet lekezelni?
Ha festeni szeretnéd, ahhoz valami speciálisan rugalmas festék kellene mert tisztességesen tudnak nyúlni, a festékek meg általában nem szeretik az alakváltozást. Erről a kocsim motorháztetője tudna igazán mesélni, hála az őzbaknak..
(hirtelen az idézett hozzászólást láttam utolsónak, ezért válaszoltam rá - kicsit régen volt, de sebaj. )Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 02, 18:59.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMotorrral nyúlra mész autóval őzre...
Egyébként ez azért van, mert egy relatíve gazdag élővilágú környéken élek, ahol iszonyat mennyiségű mezőgazdasági termelés folyik - minden adott a vadállomány szaporodásához, azok meg persze szaporodnak. Vannak olyan utak, ahol költési időszak után 500-600 méterenként lehet fácántojóval és kiscsibéivel találkozni az úttesten.
Ugyanígy vagyunk az őzekkel, sőt, az énekesmadarakkal is. megesik hogy telefonálok az udvaron és a vonal túlsó végéről megkérdezik, hogy hol vagyok, ahol ennyi madár vesz körül.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
Komment