Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán járművek krómozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Te ilyen dolgokat készítesz? Le a kalappal!
    Nagyon köszönöm. Ha megtudod várni hogy felépüljek, nagyon szívesen segítek. A távolság nem akadály ! ( Csak költséges)

Komment

Ehhez mit szóltok ?

Komment

És ehhez ?

Komment

ezmiez?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ehhez mit szóltok ?
            na ezért olyan minőségű a kínai króm, amilyen... lehet így készül a chrom-vanadium villáskulcs is, a végén még kiderül, hogy műanyagból van, csak vastagon fújtak rá ebből a csodaszerből!
            kíváncsi lennék a tartósságára, mert látványosnak látványos, de hogy hogyan mutatna egy Pannónián?!
            OdinHEM, mir-mur és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hú--nagyon állat lenne-de telibe -matt fekete helyett
              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok,az lenne a kérdésem, hogy ezt a halpikkely mintát hogyan csinálják?
                Click image for larger version

Name:	stolye.JPG
Views:	1
Size:	106.9 KB
ID:	131622
                You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Szelep csiszoló paszta-kivánt átmérös gumipogácsa- kis nyélen ,lassu fordultu furógép.
                  Gyakorlatlanoknak szamárvezető csikozás és derékszög stabilitást biztosító kis mobil állványka a kéz mellé.

Alapot felpolír,berajzolás,csiszolgatás,zsirtalanítás,szintelen acril lakk.

--most miközben írtam , az jutott eszembe hogy ha csinálnom kéne--megpróbálnám egy asztalos ipari felsőmaróval .
                  --még jó is lehet...???
                  Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 aug. 02, 12:30.
                  soveny kedvelte ezt.

Komment

Üdv!
                    Nagy táblában egy speciális gép csinálja, amibe sok gumiba ágyazott csiszolókorong készíti az ismétlődő mintát teljesen szimetrikusan.

Házilag hasonló mintázatot lehet elérni, ha álványos, vagy asztali fúrógépbe belefogsz egy felszabályzott keményfa darabot és az általad elképzelt minta szerint mozgatod a lemezt alatta.
                    soveny, OdinHEM és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      asztali fúrógépbe belefogsz egy felszabályzott keményfa darabot és az általad elképzelt minta szerint mozgatod a lemezt alatta
                      Én régen ,az említett fúrógépbe befogott fadarab végére, filc pogácsát ragasztottam. De a mai eszemmel, egy ekkora méretbe tuti hogy nem fognék bele.
                      soveny és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Nem kis munka lehet egy ilyet, otthon megcsinálni, viszont nagyon mutatós minta, nekem nagyon tetszik legalább is.
                        You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Mert tényleg nagyon szép Nekem is tetszik.

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            a „kültéri” rugókat mivel lehet lekezelni?
                            Pannonia, ugye? A fényesek azok gondolom horganyzottak (pl. közép- és oldaltámasz), a lábfék rugója - legalábbis amit most árulnak, mert eredetiből még csak rozsdásat láttam - feketére van passziválva.
                            Ha festeni szeretnéd, ahhoz valami speciálisan rugalmas festék kellene mert tisztességesen tudnak nyúlni, a festékek meg általában nem szeretik az alakváltozást. Erről a kocsim motorháztetője tudna igazán mesélni, hála az őzbaknak..

(hirtelen az idézett hozzászólást láttam utolsónak, ezért válaszoltam rá - kicsit régen volt, de sebaj. )
                            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 02, 18:59.
                            OdinHEM és Aries88 kedvelte ezt.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Te kollarg igazán válthatnál már fegyvertartásit és tedd le a vadász vizsgát is Motorrral nyúlra mész autóval őzre...
                              soveny kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Motorrral nyúlra mész autóval őzre...
                                Áá, nincs arra szükségem - ugye vannak a járműkategóriákra vizsgáim...

Egyébként ez azért van, mert egy relatíve gazdag élővilágú környéken élek, ahol iszonyat mennyiségű mezőgazdasági termelés folyik - minden adott a vadállomány szaporodásához, azok meg persze szaporodnak. Vannak olyan utak, ahol költési időszak után 500-600 méterenként lehet fácántojóval és kiscsibéivel találkozni az úttesten.
                                Ugyanígy vagyunk az őzekkel, sőt, az énekesmadarakkal is. megesik hogy telefonálok az udvaron és a vonal túlsó végéről megkérdezik, hogy hol vagyok, ahol ennyi madár vesz körül.
                                OdinHEM és Che kedvelte ezt.
                                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X