Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hogy lehet ekkora gond normális krómot kapni egy egész országban?!Nem értem. Nemsokára krómoztatnom kell és végigolvasva ezt a témát, nem lesz egyszerű. Talán fel kell dobni egy kis plussz pénzt, hogy a mester külön odafigyeljen az alkatrészeimre. Rendesen megcsiszolják, vastag legyen rajt a réz és a króm. Egy jó krómozásnak szinte egy életet kell tudnia kiszolgálni. Nem tudom, hogy mi legyen.
Azért nem kell annyira besz@rni a krómozástol, nem egy lehetetlen művelet!
Én ha nem haragszotok pontokba szednék pár szerintem fontos dolgot!
Általában nem új, hanem használt alkatrészeket szeretnénk felújítani, ezért:
Zsíroldás, szennyeződések eltávolítása vegyi úton
Rozsdamentesítés (szerintem a homokszorás a legjobb "ésszel")
Személyesen tessék elvinni a "csiszolóhoz" és az elkészült munkát ellenörzés után
Személyesen a "Krómozó" kezébe adni!
Átvételkor ellenőrizni tessék a munkát!
A személyes kapcsolatfelvétel mindig sokat nyom a latba a minőségnél is, véleményem szerint!
Rossz, rozsdagodrös alkatrészekből ritkán lessz szép, kifogástalan felületű munka!
Csodák nincsenek!!!
Azonkívül nem biztos, hogy a legdrágább lessz a legszebb és legtartóssab munka, de ha valaki tisztességesen megfizeti az árát, követelményeket is állíthat fel, amit ELŐRE tessék elmondani minden "mesternek".
Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 jan. 17, 13:33.
A jó munka alapja a mester szakértelme és becsülete kellene, hogy legyen, nem az, hogy pénzt dugdosok a markába személyesen. Hiába szép átvételkor a munkadarab, ha később elkezd leválni róla a króm, mint egy celofánréteg.
Komment