Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán járművek krómozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Heló!
    Nyíregyháza felé nemtud valaki egy rendesen dolgozó helyet?
    Köszi előre is!

Komment

Péter Hubai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Hol csinálják ezt Miskolcon?
      Sehol ! Edelényben van legközelebb. Aránylag olcsó, és láttam már sokkal vacakabbat is. Nyíregyen nem tudom, de nem hallani róla hogy lenne.

Komment

Rendben köszi.
        Akkor marad a vásárlás...

Komment

Néhány éve ajánlottak nekem egy Baktagalván Kft-nevű céget külterületen van állitólag.
          Egy próbát megér,ha van ismerős a környéken.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Háát nemnagyon van ott ismerősöm viszont lehet elnézek arrafelé mert a környéken úgytűnik nincs ilyen cég.
            Kösz a tippet.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Baktagalván Kft
              De ha jól értem, ezek nem krómoznak.

Komment

Szerintem lehet hogy krómoznak is.
                Igaz, külön nem írják.

Komment

Hogy lehet ekkora gond normális krómot kapni egy egész országban?!Nem értem. Nemsokára krómoztatnom kell és végigolvasva ezt a témát, nem lesz egyszerű. Talán fel kell dobni egy kis plussz pénzt, hogy a mester külön odafigyeljen az alkatrészeimre. Rendesen megcsiszolják, vastag legyen rajt a réz és a króm. Egy jó krómozásnak szinte egy életet kell tudnia kiszolgálni. Nem tudom, hogy mi legyen.

Komment

Hát ja .
                    Elég nagy gondot jelent.
                    Lehet hogy én is ehhez a módszerhez fogok folyamodni.

Komment

Azért nem kell annyira besz@rni a krómozástol, nem egy lehetetlen művelet!

Én ha nem haragszotok pontokba szednék pár szerintem fontos dolgot!
                      Általában nem új, hanem használt alkatrészeket szeretnénk felújítani, ezért:
                      • Zsíroldás, szennyeződések eltávolítása vegyi úton
                      • Rozsdamentesítés (szerintem a homokszorás a legjobb "ésszel")
                      • Személyesen tessék elvinni a "csiszolóhoz" és az elkészült munkát ellenörzés után
                      • Személyesen a "Krómozó" kezébe adni!
                      • Átvételkor ellenőrizni tessék a munkát!

A személyes kapcsolatfelvétel mindig sokat nyom a latba a minőségnél is, véleményem szerint!
                      Rossz, rozsdagodrös alkatrészekből ritkán lessz szép, kifogástalan felületű munka!

Csodák nincsenek!!!

Azonkívül nem biztos, hogy a legdrágább lessz a legszebb és legtartóssab munka, de ha valaki tisztességesen megfizeti az árát, követelményeket is állíthat fel, amit ELŐRE tessék elmondani minden "mesternek".
                      Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2013 jan. 17, 13:33.
                      Che, TLF65 és Kovacsk84 kedvelte ezt.

Komment

egyet értek Nyuszifüllel, a SZEMÉLYES KAPCSOLAT alapja a jó munkának, vagy hogy egyáltalán elindul-e a munka!!!

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          a SZEMÉLYES KAPCSOLAT alapja a jó munkának
                          A jó munka alapja a mester szakértelme és becsülete kellene, hogy legyen, nem az, hogy pénzt dugdosok a markába személyesen. Hiába szép átvételkor a munkadarab, ha később elkezd leválni róla a króm, mint egy celofánréteg.
                          Che, sepy és kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Kedves nyuszifül!
                            Rendben, értem de nekem elsősorban az a gondom, hogy nemnagyon van ilyen műhely a környéken.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Hiába szép átvételkor a munkadarab, ha később elkezd leválni róla a króm, mint egy celofánréteg.
                              "Ember, küzdj és bízva bízzál!"
                              sepy kedvelte ezt.

Komment

wsievers és sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X