Kedves UK! Én személy szerint osztom Veled a véleményem! A munka minősége nem a vállalási díj nagyságát kell ,hogy tükrözze hanem a munkát végző szakmai inteligenciáját. Igaz erről ma egyre kevesebbet hallani. Azt minden munkájára igényes embernek tudnia kell, hogy a jó hír évekbe telik mire elterjed a köztudatba a rossz pedig mint a futótűz úgy terjed. Annak idején én nem hirdettem magam és volt olyan ember ki fél évet várt rám,hogy megcsináljam a totálisan összetört autóját a műszaki Vizsgabiztosnak a tulaj bizonygatta milyen volt előtte. Valamit munkájára igényes és kellő szakmai és nem utolsó sorban kellő technikával rendelkező szaki tudja,hogy " mit ér a munkája". A régi mondás itt is érvényes "Olcsó húsnak híg a leve". Hiába az ismeretség ha hiányos a szakmai vagy technikai felkészültség rakhatja az ember a pénzt kézbe, zsebbe az kidobott zseton lesz. Ebből pedig mostanában egyre kevesebb van. Üdv. Sepy.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán járművek krómozása
Collapse
X
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZsíroldás, szennyeződések eltávolítása vegyi útonRozsdamentesítés (szerintem a homokszorás a legjobb „ésszel”)Személyesen tessék elvinni a „csiszolóhoz” és az elkészült munkát ellenörzés utánSzemélyesen a „Krómozó” kezébe adni!
A bizalmas " személyes kapcsolat" pedig nagyon hajaz a paraszolvenciára --aztán mivel ugye mindenki azt szeretné hogy szebb legyen mint a haveré (akinek esetleg csináltak valami kicsi hibát ) ezért még adok egy kicsit többet dugiban a mesternek hogy az enyim szebb legyen ! Aztán az enyimre is sikerül egy még kissebb hiba --de a következő én haverom , még ezt se szeretné......
Aztán felkúszott a bizonyos tipusu motor ára .....
- 4 likes
Komment
-
Szevasz! Alapvető, és talán a legszebb felület elérésének módja ha a rézzel bevont felületet csiszolják tutira, persze ha alatta szintén hibátlan volt a réteg, akkor van értelme. Ugyanis a krómozott felületet már nem lehet nagyon igazgatni.A réz csiszolással lehet elérni a tökéletes felületet , úgy tudom. ApaE írt ebben a részben pont erről kicsit régebben, kellő részletességgel.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kipufogó felujjitása
Nem tudom hogy ebbe a témába volt e már kérdés,nem néztem meg ha igen bocsi.Az lenne a kérdésem hogy a dobon és a könyökön lévő tűhegynyi krátereket krómozásnál el tudják-e tüntetni vagy megmaradnak.Eddig ezért nem krómoztattam mert venni akartam újakat,de már látom hogy nem lesz rávaló igy hát marad a felújitás.
Komment
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetűhegynyi krátereket krómozásnál el tudják-e tüntetni vagy megmaradnak.
Ha alá is rezeznek, az legfeljebb lehelet vékony lessz, attól nem fog eltünnia sajnos.
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa alá is rezeznek, az legfeljebb lehelet vékony lessz, attól nem fog eltünnia sajnos.
A Pannónia és egyéb kétütemű motoroknál a probléma inkább ott van h szét kell vágni a dobot és makulátlanra ki kell takrítani mert különben a galván fürdő közelébe sem viszik !
Egy új kipufogó garnitúra egyébként mennyibe kerül manapság? mondjuk egy sima T-1 garnitúra, könyök,dob,furulya, sa két dob közé a bilincs ???
Komment
-
Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy új kipufogó garnitúra egyébként mennyibe kerül manapság? mondjuk egy sima T-1 garnitúra, könyök,dob,furulya, sa két dob közé a bilincs ???
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKrómozatlanul 20 körül van.
Komment
-
Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez egy teljes motorra való szett vagy csak egy oldal? és honnan lehet beszerezni ilyen utángyártott még krómozatlan kipu szettet?
Komment
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemár csak azt a nyiregyházi urat kéne megtalálni
Ha névre, címre rákeresel, meglesz a telefonszáma is.
Komment
-
Szervusztok!
Egy Cz kipufogóját szeretném felújítani, krómoztatni. A kipufogót mostanában hoztam vissza homokfúvásból. Főleg a kipufogó könyökön de lényegében az egész kipufogón meglehetősen egyenetlen a felület. Az említett kráterek stb... Újonnan egy kipufogó ára 50e forint lenne. Én csak annyit szeretnék megtudni, illetve kérdezni, hogy krómoztassak + a vele járó huzavona, vagy jobban járok ha inkább megveszem, bár az árára való tekintettel nem nagyon fűlik hozzá a fogam...
Komment
-
Ha most egyenetlennek néz ki a felülete a kipuff.-nak nincs értelme a krómozásnak mert az csak kiemeli a hibákat, még jobban látszanak a kráterek és az esetleges horpadások. Vagy keressél egy olyan használtat melyen nincsenek horpadások és kráterek és azt krómoztasd le.Még mielőtt meg kellene keresni a fogorvost!!.Titus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment