sepy, ---nem vesz komolyan
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szerelés
Collapse
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa jól értem itt nem ismeretlen a bejegyzett tulaj, ráadásul családon belüli, így csak lehet papírt intézni, nem?
Komment
-
Legtöbbször hosszú hónapok teltek el, mire a gyártástól számítva a vevőhöz került a motor.
Csak akié volt ő már nincs közöttünk.Deőt ismerve nagy az esely,hogy minden papirja megvan a motornak.
Nem egy kétnapos dolog, azt gondolom sejted - ha van időd dolgozni rajta, akkor hamarabb készen lehet a motor, minthogy kezedben legyen a papír.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Szia!
A papír részét tudom intézni. Meg még a hagyatéki eljárást sem indították el úgy tudom pedig már rég el kellett volna.
Úgyhogy ha holnap megtalálom a papírjait akkor valahogy belehet vonni a motort a hagyatéki tárgyalásba? Szólok az ismerősnek, hogy van motor is és akkor utána nem kell póthagyatéki.
Komment
-
ha holnap megtalálom a papírjait akkor valahogy belehet vonni a motort a hagyatéki tárgyalásba?
Ha nem találod meg a papírokat, akkor is be lehet - bár rendszám nélkül nehéz lesz azonosítani. Ha arra kerül a sor, akkor mindenképpen jelezni kell majd, hogy van motor is. Ha ismert a rendszám, akkor azzal meg a vázszámmal lehet szerepeltetni a végzésben, ezek alapján nem fog gondot okozni a pontos azonosítása átiratáskor.
Persze fog kelleni a határozat mellé egy KEKKH-s adatlap is, de arra két mód van: vagy lekérdezi az okmányiroda, vagy a tulajdonos kérheti - én az utóbbi megoldást szoktam alkalmazni, de arra a hagyatéki határozatban örökösként megjelölt személynek, mint tulajdonosnak lesz majd lehetősége a határozat birtokában (annak a fénymásolatával tudja igazolni, hogy az övé a motor).There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem gondoltam volna, hogy nemrég történt, sajnálom.
Ha nem találod meg a papírokat, akkor is be lehet - bár rendszám nélkül nehéz lesz azonosítani. Ha arra kerül a sor, akkor mindenképpen jelezni kell majd, hogy van motor is. Ha ismert a rendszám, akkor azzal meg a vázszámmal lehet szerepeltetni a végzésben, ezek alapján nem fog gondot okozni a pontos azonosítása átiratáskor.
Persze fog kelleni a határozat mellé egy KEKKH-s adatlap is, de arra két mód van: vagy lekérdezi az okmányiroda, vagy a tulajdonos kérheti - én az utóbbi megoldást szoktam alkalmazni, de arra a hagyatéki határozatban örökösként megjelölt személynek, mint tulajdonosnak lesz majd lehetősége a határozat birtokában (annak a fénymásolatával tudja igazolni, hogy az övé a motor).
Szerencsére sikerült megtalálnom, olyan gyorsan ,hogy én sem gondoltam volna. Nagyon nagy szerencsém volt.
Miután megtaláltam kinyitottam, motorszám passzolt alvázszám nem Na mondom ez szép.
Utána kinyitom megint a forgalmit, valahogy a legvégén sikerült amiben az volt, hogy bármi változást jelenti kell...
Nézegetem tovább hát nem benne volt, hogy alvázcsere meg milyen számmal.(ami per pillanat is van).
Egész megörültem. Innen már bátran belevághatok a felújításbaUtoljára szerkesztve a következő által: Béla Rácz; 2014 aug. 17, 17:43.
Komment
Komment