ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
Szia, nem kell lakkozni sima kétkomponensűvel fényeztesd. Közszájon kerengenek mindenféle színkódok, nekem a Skoda 8302 kódú 2K-s acryl festékkel lett lefényezve a gépem. Egy halvány árnyalattal talán élénkebb az eredetinél, de ha nem látod a két színt egymás mellett, akkor nem tudod megkülönböztetni.
Komment
-
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
2K-s fekete festéket szeretnék venni. A RAL színskálán több fajta fekete is szerepel és ha a boltban megkérdezi az eladó, hogy melyiket szeretném, akkor tanácstalan leszek. Ezért fordulok hozzátok, hogy legyetek szívesek segítsetek, hogy melyiket vegyem majd meg. (9011, 8022, 9005,...???)
A másik kérdésem az lenne, hogy csíkozó mestert tud-e valaki ajánlani Veszprém megyében. Egy embert ajánlottak, láttam már a munkáját, de nem tudom mennyiért csinálja és igazából azt sem tudom, hogy mennyi a csíkozás körülbelüli ára.
A festés és csíkozás után érdemes még lakkozni, vagy az már túl csicsás lesz akkor?
Ádám
Komment
-
ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Két kérdésem lenne.
2K-s fekete festéket szeretnék venni. A RAL színskálán több fajta fekete is szerepel (9011, 8022, 9005,...???)
A másik kérdésem az lenne, hogy csíkozó mestert tud-e valaki ajánlani Veszprém megyében. Egy embert ajánlottak, láttam már a munkáját, de nem tudom mennyiért csinálja és igazából azt sem tudom, hogy mennyi a csíkozás körülbelüli ára.
A festés és csíkozás után érdemes még lakkozni
Én a 9005-öst ajánlom, legalábbis ez hasonlított az eredetihez, csíkozó embert nem tudok Veszprém megyében, az oldalkocsimat Kecskemétre vittem a Bognár József művész úrhoz, 9.000,-Ft volt a csíkozás, megérte, mert nagyon szép lett(szerintem)!
Lakkozni felesleges, mert a festés is ok.!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Szia!
Pannoniához a feket-fekete kell. Nem tudom mi a kódja, de ez az alap fekete, amibe semmi más szín nincs. Nekem legalább is ez vált be, és így bár mikor javítható a szín. Lakkozni felesleges a 2K után, hiszen magának a festéknek a lakk az alapja, tehát csillog az rendesen és időtálló is.
üdv!
- 1 like
Komment
-
Győr vagy Győr környéki mestert tudtok ajánlani? Illetve valaki leírná a 210 gyári piros színkódját? Ha esetleg a festésig nem derül ki akkor egy "kicsit" más színe lesz .
Előre is köszi a segítséget .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 márc. 04, 13:11.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa esetleg a festésig nem derül ki akkor egy "kicsit" más színe lesz
Mondjuk Győrben még nem kerestem ilyen helyet, de pl. a József Attilán úgy emlékszem van járműfényezési holmikat árusító cég. Nem voltam náluk, de nagy üzletnek tűnik, márpedig úgy szokott lenni, hogy minél nagyobb a cég, annál több a felszerelés és a lehetőség.
Ez még eszembe jutott:
A fényező haverom is ha nem tud biztosat leszereli a tanksapka fedelét és azzal megy vásárolni.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Egy kissé elhanyagolták szegényt így nem vagyok benne biztos hogy ez az eredeti színe azért kérdeztem... A kicsit meg nem véletlenül van idézőjelbe, teljesen más színt kapna, majd meglátjuk melyiket engedi a pénztárcám . Azért remélem egy ekkora városban akad egy szaki aki árban és tudásban is korrekt .
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy kissé elhanyagolták szegényt így nem vagyok benne biztos hogy ez az eredeti színe
Biztosan találsz olyan fényezőt aki emberi áron megoldja. De azzal sokat lehet spórolni ha magadnak előkészíted amennyire tudod. Persze jobb megbeszélni előre a szakival, mert ellenkező esetben előfordulhat hogy inkább megcsinálja mégegyszer hogy neki megfeleljen, ilyenkor a munkád és a felhasznált anyagok veszendőbe mennek, mert neki újra kifizeted a költségeket.
Aztán ebből szokott jönni a következő lépés, amikor az ember arra vágyik, hogy saját magának fújjon. A fényezés egy olyan dolog a sok közül amiben nagyon el lehet merülni: előkészítés, alapozás stb stb...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
Komment