Nem értem mit akarsz kompenzálni???????
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
Tényleg szép lett a fényezés és a Mobihell elég jó anyag!! Csíkozásra,Budapesten kaptam 5000.-árajánlatot.(itt a fórumon,csak privátban)korompaiistvan és demeter kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy ennyire idiótának tűnök ezzel a dédelgetéssel?
Komment
-
Nem értem azt a dolgot hogyan is lehet becsületesen megcsinálni 5000 ft-ért egy pancsi csíkozást talán gép csinálja ?Akkor esetleg esélyes lehet a dolog kézzel nem , persze ettől megcsinálhatják ötezerért ez csak az én véleményem.
Sőt ha szép örüljünk neki hogy lefele mennek az árak és nem felfele.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe a kérdésem komoly, és elfogadok bólogatós, hümmögős választ is rá egyébként.
A magam részéről,még beszélni is szoktam hozzájuk. Na akkor ki az igazi bolond??
- 7 likes
Komment
-
Hál'istennek, hogy más is így gondolja. Már azt hittem csak nekem van gond fenn a gépházban.
Ma délután én is megnéztem a Wartburgot, megigazítottam rajta a plédet.....
A műhelyből meg most jöttem be, festeni készítettem elő a gyerkőc pedálos Moszkvicsát. Végül is már az is veterán!
Többet dédelgettem már ezt a "konzervesdobozt" mint a családi autónkat.
- 5 likes
Komment
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea festés történetét elég jól kiveséztük a e motor csíkozására mennyit illik elkülöníteni felétek?
Egyszer már csíkozott nekem, szerintem szebben mint a gyári.
Ja, a jövő héten majd teszek fel fotót a végeredményről.
- 3 likes
Komment
-
Bocsánás kérés, lehet hogy már valahol szóba került, de nem tudtam végigolvasni a 12 oldalnyi hozzászólást...
Szóval profi minőségű festék létezik spray kivitelben, vagy ezt felejtsem el?
Sajnos kompresszorom+pisztolyom nincsen, de szeretnék egy jó minőségű festést dobni az öreg motorra (ES 125).
Az ősöreg, dongós motorrá épített kerékpáron már bevált a duplicolor, de a féltett új szerzeményre már nagyobb lelki aggályok közepette fújnám :-)
Előre is köszönöm a válaszokat!baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv dongos78 meg lehet csinálni spray-vel a motor festést csak nincs értelme nem lesz szép illetve olyan sokba kerül hogy nem győzné az ember kifizetni.
Én úgy gondolom mindenféle vannak festőműhelyek vannak nagyon profik, profik , illetve kisebb műhelyek mindenki pénztárcájához mértem festeti le motorját ha saját maga nem tudja megcsinálni.
Egy nagymotor fényezése nem ugyanaz mint egy kerékpáré.
Komment
-
Üdv.
Érdeklődnék hozzáértőktöl. hogy egy babetta 207 hez a sárvédőkön kívül elég egy motip 400ml szórógitt?
Csak a szórógitt lene palackos, a fényezést már pisztollyal csinálnám.
Csak az anyagiak miatt kérdezem. mert ha elég 1 db 400ml szórógitt akkor veszek egy olyat. ha nem elég akkor veszek egy dobozost ami 0,9l .
Komment
Komment