Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem vagyok penge festő!Csak alkatrészekre van időm,egy-egy darabra.Ne mond,hogy várjam össze mert van mikor félév is eltelik közben ezt nem bírja a 2-k,és a rozsda is...A festékbolt 30-km-re és nem adnak csak 1 decit nekem 2cm elég alkalmanként a többi beszárad+ huzós.
- - - Updated - - -
de nincs színkód
Kimész egy játszótérre,lehajolsz és egy neked tetsző kupacból egy marék homokot elviszel mintának:megvan az eredeti színminta!!!
A CCCP festékkeverés különös dolog....az eredménye szintúgy. Igen nehéz utánozni. Meg kell venni ral alapján ami hasonló,es a helyszínen hozzábűvészkedni a megfelelő pigmenteket. (festékbolt)
Köszi! Ami tőlem tellett megtettem. Megrendelésre készült,ez volt az igény. Remélem másnak is kedvet csináltam,hogy hozzá lehet fogni,eredményt lehet elérni. Én személy szerint az eredeti látszat (kézi csíkozás)híve vagyok. Az eredményhez hozzájárult a jó minőségű lakk.
mennyire fontos a tartóssághoz a lakkozás? az én cuccaim 2K festés és csíkozás után vannak, de kifejezetten kértem, ne lakkozzák le, viszont nem szeretnék 1-2 év múlva a csíkozással újra foglalkozni
Ez a kérdés engem is foglalkoztat. A lakk pl. keményebb mint a festés, ezáltal jobban ellenáll a behatásoknak?
Vagy "csak" az a szerepe hogy fényesebb legyen a felület?
Komment