Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Majd jön egy marha és megveszi ennyiért.
    Aztán könnyekkel küzdve közli, hogy élete legnagyobb üzletét kötötte, mert mások euróban adják ennyiért !

Komment

Azért meg tudjátok rángatni a hasizomnak vélt valamimet a hülyeségekkel. Ez viszont jót tesz a mindennapi feszültségek levezésének.

Komment

Azért meg tudjátok rángatni a hasizomnak vélt valamimet a hülyeségekkel
        Szervusztok! Tisztelettel az idősebbek felé... Engedelmetekkel!

Komment

No erre mondta Hofi akinek nem inge az ne vegye magára............ de akinek inge az őtözködjön már föl!!

Komment

Tedd fel a veterán apróra, hogy dugattyú visszarántó rugó nyúlásmérő eladó 35000-ért.
            Szerintem meg legalább a duplájáért; és akkor BMW.
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

duplájáért; és akkor BMW
              A héten vittem alkatrészeket a krómozóhoz,ő is megkérdezte milyen motoré.. Így utolag azt kellett volna mondani: valami átdolgozott öreg szré... Azé reménykedem hogy nem drága BMW krómot tesz rá..

Komment

Úgy mint az oly divatos kifejezés: Nem tudom mibe való de 35000 ft .

Komment

Az alkalmi dolgok is hasonlóak. Ha esküvőre veszel ki helyet, akkor jön a háromszoros szorzó.
                  Ha esküvői csokrot veszel, jön a háromszoros szorzó.
                  Sok ismerős épp ezért rendezvényre vett ki helyet és olcsóbban jött ki.

Komment

Szervusztok!

Egy "gyöngyszem",a semmire való napjainkban gyártott szerszámnak nem nevezhető többcélú alkalmatosságok sokaságából.

Click image for larger version

Name:	Fogó 01.jpg
Views:	1
Size:	215.4 KB
ID:	148447Click image for larger version

Name:	Fogó 02.jpg
Size:	204.0 KB
ID:	148448Click image for larger version

Name:	Fogó 03.jpg
Size:	216.7 KB
ID:	148449Click image for larger version

Name:	Fogó 04.jpg
Size:	211.2 KB
ID:	148450Click image for larger version

Name:	Fogó 05.jpg
Size:	189.8 KB
ID:	148451

A fenti képen egy a rajta elhelyezett felirat szerint,egy 15 funkciós "szerszám" látható.Egy Amerikában élő barátomtól kaptam,aki a napokban végleg elhagyta a földi létet.A szomorú esemény kapcsán kapcsán összeszedegettem a tőle kapott dolgokat,-amolyan emlékezés,végső búcsúként,mert a temetésére nem tudok elmenni Portlandba.

Az évek alatt sok mindent kaptam tőle,mert a hazalátogatásai előtt mindig megkérdezte,mit hozzon nekem.Minden esetben szerszámot kértem.Kaptam tőle whitworth metszőket és menetfúrókat,coll rendszerű dugókulcs készletet és egyszer a kezembe nyomta a fenti "szerszámot" is,melyet utólag is köszönök.Jól eltettem és csak most vettem elő,a szomorú esemény kapcsán.

Nézegettem-nézegettem és arra a végkövetkeztetésre jutottam,hogy mint emléket megőrzöm,de használni soha nem fogom,-mert olyasmi ez,mint annak idején,a karórával kombinált számológép volt,-egyik funkcióját sem látta el tökéletesen.

Az ilyen gyártmányokra szoktam mondani,hogy kár volt a munkást elküldeni a gyárba,hogy legyártsa,-inkább töltötte volna azt az időt a családjával,mert a termékbe fektetett anyag és munka többet ért,a termék elkészítése előtt.

Üdvözlettel:Che

Komment

Nézegettem-nézegettem és arra a végkövetkeztetésre jutottam,hogy mint emléket megőrzöm,de használni soha nem fogom,-mert olyasmi ez,mint annak idején,a karórával kombinált számológép volt,-egyik funkcióját sem látta el tökéletesen.

Az ilyen gyártmányokra szoktam mondani,hogy kár volt a munkást elküldeni a gyárba,hogy legyártsa,
                      Ha a TV tetejére, vagy a vitrinbe téve - emlékként - eszedbe juttatja a barátod, már megérte a munkásnak elmenni a gyárba legyártani. Stílusos emlék egy embertől, aki a barátságán kívül sok más értékes dolgot is adott.

...hogy szerszámként nem nagy szám? Mit számít? A többi 9.999.999 darab, amit készítettek. Na azért valószínűleg tényleg kár volt.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        használni soha nem fogom,-mert olyasmi ez,mint annak idején,a karórával kombinált számológép volt,-egyik funkcióját sem látta el tökéletesen
                        Pedig ennek kultusza van, vannak emberek akik a hozzávaló táskácskában hordják az övükön, minden eshetőségre felkészülve, egy kézzel tudják kinyitni becsukni mint valami bűvészmutatvány, persze mellette másik táskában ott az öngyújtó, amit szintén egy kézzel gyújtanak meg a bőrnadrágon.

Komment

Kezdjük szidni a flexeket.
                          A zöld Bosch-t földhöz csapkodtam, mert rászorult minden. Kár volt érte, mert itt megtudtam, hogy egy papírkorong csodákat tud tenni.

Vettem egy hyundai márkást a praktikerben. (Így, kicsi betűkkel.)
                          Nem sok kilométert tettem bele, de már nem akart bekapcsolni, megette a szénkefét.
                          Raktam bele új szénkefét, azt megette pár perc alatt. A blokkot sajnos elhagytam.

Vettem egy metabo gépet. Arra is rászorult a korong, jól megtéptem és kifordult a fékező pöcök. Most szedtem szét. A kis pöcök a ház spiáter anyagában fut, amit nem nehéz azért kitörni. Ha eltörik, akkor szabadon lötyög és egy idő után beesik a fogazott kerékhez és befeszül. Szétszedtem, kidobtam belőle.

Minőség mindenek felett.

Komment

Minőség mindenek felett.

Persze! Mert ma már gyár csak egy van, mindenki más matricázik (ráteszi a saját márkáját)
                            Legyen az olaj, szerszám stb.

Komment

Sarokcsiszolóban nagy kedvencem a straus "márka". Szinte kizárólag csak a fűnyíró késének élezésére használtam, tehát egyáltalán nem volt erős igénybevételnek kitéve. Így bírt ki másfél évet . Tönkrement a kapcsolója, amit helyettesítettem egy sz@r, egyszer használt (majd elfüstölt) fűszegélynyíró kapcsolójával. Néhány további használat után pedig a csapágy repült szét benne. Elmentem venni másikat, a boltos egyből elémtette a márkás csapágyat, mert hozzászokott hogy a motorokhoz csak jót veszek. Erre mondtam neki, hogy nekem most kivételesen szar kínait adjon. Még azt a 700 forintot is sajnáltam rá. Hülyét is kapnék ha beleteszem a drága csapágyat, aztán egy hét múlva meg más repül szét benne...
                              Gagyit csak gagyival foltozunk
                              Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 márc. 17, 12:09.

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Kezdjük szidni a flexeket.
                                elöbb tegyünk rendet a fejekben , FLEX csak nekem és még néhány öreg faroknak van , és még mindik jó !

ezeket a felsorolt pótlékokat vegyétek csak sorba

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X