Úgy tűnik,már akármilyen tanáccsal is elkéstünk.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250 559 felújítás
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy tűnik,már akármilyen tanáccsal is elkéstünk.kvaga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA MÉH telepen ???
Ritka motor blokkok tömkellegét rugdostuk a porban, az alkatrészeket meg bent árulták
Mindig lehetett kapni majd' mindent
Amúgy MÉH telepen is vettem jó dolgokat
Egy vadi új, zsiros/krómos Jawa kipuf véget eladtam már és van négy valami hengeres kipuf vég, szép krómos. Fillérekért adták kilós árban
Komment
-
Szia !
Igen , neked szólt ... Mégpedig abból a prózai okból , hogy a képet kinagyítva , a bal felső sarokban "MÉH átvevőhely" olvasható az ajtó feletti táblán .
Az ecseri egy legendás hely volt de a képről nem tudtam volna beazonosítani (talán egyszer ha voltam apámmal , de akkor még igen ifjú voltam ... ) , és én is vásároltam igen sokat a MÉH telepen ! De mostanra sajnos már nem engedik be a magamfajta "mazsolázós újrafelhasznosítókat" .
Igen , nálunk is volt rá példa , hogy a megszünő , vagy költöző járműbolt elfekvő készletét a MÉH telepre szállították , sok olyan alkatrésszel ami ki sem volt rakva korábban a pultba , csak a raktár polcait terhelte . Úgy gondolták , "úgysem kell már az senkinek , hiszen ez már teljesen kifutott" , pedig de ....
- 2 likes
Komment
Komment