Rodger25 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250 559 felújítás
Collapse
X
-
Két különböző dologról van szó, ugyanis van egy izzótartó és van egy izzófoglalat. Az izzótartó tartja, pozicionálja az izzót, (egy fém alkatrész, megfelelően kialakítva az izzóhoz és a foncsorhoz) hogy ne másszon be a foncsorba, az izzófoglalat rögzíti, illetve látja el árammal (ez egy műanyag, gyárilag zöld valamit részben fém alkatrész, reteszelővel és feszítőrugókkal érintkezőkkel). meg kell vásárolni a "zöldet" meg a tisztán fémet is. Ami a képen van fém alkatrész, az szerintem nem egyezik a panelka alkatrészével, nem lehet beépíteni...
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKét különböző dologról van szó,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen az egyik:hol a f... lapítottál eddig ?
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen az egyik:hol a f... lapítottál eddig ?
sajna ritkán mászok be a fórumra, talán már túlságosan is ritkán...
egyébként semmiféle sumák lapítás nincs tervben, meg nem is volt
alaposan elhúzódott a konyha-étkező teljes felújítása, nagyon elfáradtam benne.
ha újra mindenféle korlátozás nélkül lehet majd mozogni, bizonyára fogjuk egymást látni...Atti69 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mátéapu megnyilatkozása túldisztingvált, én ezt átfogalmazom: Mi a retkes faszért nem jöttél Csongrádra, teljesen józanok voltunk, nélküled már az alkohol sem a régi!
legközelebb békülünk egyet, egyébként azóta sem ittam alkoholt...mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz alkohol sem a régi!
Pláne nem annyira, mint Zénó pálinkája.
- 2 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePláne nem annyira, mint Zénó pálinkája
Azért nekem is vannak kimaradt részek!
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Mint Zénó XX éves pálinkája!
Azért nekem is vannak kimaradt részek!
idén az a szesz 28 esztendős, még egy palack van belőle, kikerült a hordóból, majd viszem magammal, csak nehogy úgy járjunk, mint legutóbb, amikor is teljesen kiittad a készletet...
vagy nem Te?
volt egy nagyon kicsi bréking error nálam is
- 4 likes
Komment
-
Rodger25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevalakinek valami tip
- 2 likes
Komment
Komment