Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
K55 avagy az "orosz csoda"
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnyi cucchoz már be kell szerezned a harmadikat.
Igazából van egy 3.váz is, De alapvetően kettő motor cuccai jöttek össze.. Igazából teljesen egy motor van meg, ha időm lesz a másikat is összerakom az olyan két lábon járó alkatrészbázis lesz. Mármint a terveim szerint
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen és el kell gondolkodnia egy megfelelő méretű tárolóhelyben !
- 2 likes
Komment
-
Sikerült megszerezni a gyári használati utasítás mellé a magyar fordítását eredeti kéziratos formában 1957 ből A magyar kéziratban amit 4000 példányban sokszorosítottak benne volt egy kortörténeti darab, egy eredeti orosz leltárjegy a K55 mellé adott szerszámokról és egyéb kiegészítőkről..
- 5 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Látom ritt74 barátunkat végleg elkapta a Nagy Veterános Betegség.
Dicséretes a befektetett energia! Komoly és tiszteletre méltó, hogy még az eredeti gépkönyvet és a magyar fordítást is beszerezte! Kívánom, hogy sok öröm és elismerés legyen a jutalom!
A mánia nagyon régi kb 2003 körül kezdődött, csak sajnos jött egy gazdasági (svájcifrankosszar) válság és akkor minden ment, mert mennie kellett. De most végre ismét...
- 7 likes
Komment
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA mánia nagyon régi kb 2003 körül kezdődött, csak sajnos jött egy gazdasági (svájcifrankosszar) válság és akkor minden ment, mert mennie kellett.
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe most végre ismét...
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a modiknak is tetszeni fog."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Szervusz Ritt!
Nagyon szépen haladsz a gyűjtögetéssel,melyhez gratulálok és örülök neki.Jó,hogy feltetted a képeket a szerszámokról,mert így láthatunk azokról is képi információt.Ilyen lánccsap kinyomóm nekem is van,de soha nem tudtam,hogy az a K55-höz tartozik,de lagalább most már az is tiszta előttem.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusz Ritt!
Nagyon szépen haladsz a gyűjtögetéssel,melyhez gratulálok és örülök neki.Jó,hogy feltetted a képeket a szerszámokról,mert így láthatunk azokról is képi információt.Ilyen lánccsap kinyomóm nekem is van,de soha nem tudtam,hogy az a K55-höz tartozik,de lagalább most már az is tiszta előttem.
Üdvözlettel:Che
Nagyon sok hasonló pattintó cucc van, akár IZS é és DKW-é is lehet. A K55 ben nincs jelölés a kulcsokban viszont van inkább csatolok fotót róluk.
- 1 like
Komment
-
Nem bírtam a pics...mmal ma, szóval úgymond összedobáltam Másenkát, hogy lássam hogy állunk, meg azért így mégis épületesebb látvány. A színek mindenhol a gyáriak, 1 motorra minden alkatrész megvan (még az is ami nincs a képen) sikerült olyan ülést is találni, melynek a merevítő lemezei az én motorom színével egyeznek (az ülés hiányzott anno) szóval most még nézegetem, aztán tavasszal szétborítás, tisztítás, felújítás, remélem minden működni fog.. de végül is van egy donor..
- 4 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFesteni is akarod ???????????? Vagy teljes felújítás lesz , króm , belsőség , villany ...stb ???
- 3 likes
Komment
Komment