ritt74 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
K55 avagy az "orosz csoda"
Collapse
X
-
Miért rázkódott volna jobban mint a lámpafejben? Mindkettő a teleszkóp rugózott részén helyezkedik el.
- 1 like
-
ezt (sem) nem hagyhattam az enyészetnek :-D Kicsit rozsdi, de teljesen egyben lévőnek tűnik, egy barátommal hozattam el, így még nem láttam. A leszakított tartó a hátulján kísértetiesen emlékeztet a K55 villaszárán lévőre. Aztán mondta az eladó hogy valami s..r teleszkópon volt, de egyszerűbb volt letörni róla mint a csavart oldani.. a telőt meg már eldobta. Azért kíváncsi lennék fénykorában mit tudott mutatni egy ilyen kis spedo oda a telóra felfüggesztve, szerintem rázkódott mint a fene..
Utoljára szerkesztve a következő által: ritt74; 2020 jan. 14, 15:18.
Leave a comment:
-
Okés, előre is köszönöm AttiAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a modiknak is tetszeni fog.
On: Gratulálok jól haladsz! A restaurációs varázslötyiről egy recept jól jönne.. A festegetéssel kapcsolatban: ha odáig jutsz.. átugrasz és megbeszéljük... van egy alkimista Kécskén, jó anyagokat jó szinekben keverget.
Leave a comment:
-
Szerintem a modiknak is tetszeni fog.ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMá meglestem én is, na szétoffoljuk a javítási naplómat Bettiért :-D :-D
On: Gratulálok jól haladsz! A restaurációs varázslötyiről egy recept jól jönne.. A festegetéssel kapcsolatban: ha odáig jutsz.. átugrasz és megbeszéljük... van egy alkimista Kécskén, jó anyagokat jó szinekben keverget.
Leave a comment:
-
Má meglestem én is, na szétoffoljuk a javítási naplómat Bettiért :-D :-DAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOly valaki akiről érdemes volt matricát (is) gyártani.
Én is csak puskáztam.. Wiki..
Leave a comment:
-
Oly valaki akiről érdemes volt matricát (is) gyártani.ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ki az a Betti Page? :-D :-D
Én is csak puskáztam.. Wiki..
- 2 likes
Leave a comment:
-
Az nem típustiszta, jött még egy másik blokk is szóval a kettőből kijön 1.. ami gáz, dinamó egyiken sincsAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdekes a körbordás hfej. Ebből hipp-hopp motor lehet. Hogy Te miket tudsz!?
De végül is van egy komplett blokkom ez a pót. Ezen a matricás dolgon csak néztem :-D
De ki az a Betti Page? :-D :-D
Leave a comment:
-
Érdekes a körbordás hfej. Ebből hipp-hopp motor lehet.Hogy Te miket tudsz!?movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe hat az Bettie Page
Leave a comment:
-
Öröm van, érkezett egy "donor" olyan kurrens alkatrészekkel, amely az enyémről pont hiányzik.. sőt így már olyan is van amiből pót-pót alkatrész lesz :-D A lámpatök és a benne lévő gyári (talán meo) ellenőrző címke megér egy misét. Nagyon örülök a komplett kipufogó, az ülés, a lámpa már nem hiányzik. Keréktengelyek és tengelyhézagolók is megvannak, a blokkban is még sokminden.
- 1 like
Leave a comment:
-
-
Üdv CheChe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGratulálok,szépen halad a gyűjtögetés és úgy tűnik lassan neked is összejön a 2db.,-ha akarod,ha nem.Nekem még nem sikerült beszélni azzal az emberrel,aki a kerekeket ajánlgatta régebben,de ami késik az nem múlik.Télen még az orrom sem szeretem kidugni az utcából csak,ha nagyon muszáj,a kerekes emberrel meg az ócskapiacon lehet találkozni néha,de gondolom télidőben Ő is inkább otthon gubbaszt.
Igen alakul az alkatrésztömeg :-D De van amiből nem is baj ha van pót.. hál isten van egy márkatárs akinek jópár olyan dolog kéne amiből már most többem van (pl fékpedál) a kerekek érdekelnek ettől függetlenül
Leave a comment:
-
Üdv AttiAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép állapotú a fényezés... csak a rozsdát tüntetném el, s a helyeit hozzámattított festékkel javítanám majd egybepolír.
Igen én is ezen gondolkodtam, sőt egy restaurátor ismerősömnek van valami festékvédő anyaga.. lekened áthatol a festéken és polimerizálódik, elvileg nem változtat a tónuson restaurátorok használják. Majd egy kis részem előpróbázom.
Leave a comment:
-
Gratulálok,szépen halad a gyűjtögetés és úgy tűnik lassan neked is összejön a 2db.,-ha akarod,ha nem.Nekem még nem sikerült beszélni azzal az emberrel,aki a kerekeket ajánlgatta régebben,de ami késik az nem múlik.Télen még az orrom sem szeretem kidugni az utcából csak,ha nagyon muszáj,a kerekes emberrel meg az ócskapiacon lehet találkozni néha,de gondolom télidőben Ő is inkább otthon gubbaszt.
Leave a comment:
-
Szép állapotú a fényezés... csak a rozsdát tüntetném el, s a helyeit hozzámattított festékkel javítanám majd egybepolír.
- 3 likes
Leave a comment:
Leave a comment: