Közlemény

Collapse
No announcement yet.

K55 avagy az "orosz csoda"

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• emu
    replied
    ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért kíváncsi lennék fénykorában mit tudott mutatni egy ilyen kis spedo oda a telóra felfüggesztve, szerintem rázkódott mint a fene..
    Miért rázkódott volna jobban mint a lámpafejben? Mindkettő a teleszkóp rugózott részén helyezkedik el.

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    ezt (sem) nem hagyhattam az enyészetnek :-D Kicsit rozsdi, de teljesen egyben lévőnek tűnik, egy barátommal hozattam el, így még nem láttam. A leszakított tartó a hátulján kísértetiesen emlékeztet a K55 villaszárán lévőre. Aztán mondta az eladó hogy valami s..r teleszkópon volt, de egyszerűbb volt letörni róla mint a csavart oldani.. a telőt meg már eldobta. Azért kíváncsi lennék fénykorában mit tudott mutatni egy ilyen kis spedo oda a telóra felfüggesztve, szerintem rázkódott mint a fene..

Click image for larger version  Name:	IMG-1362c4c9d6de59e680c3c1dcc6094c9f-V.jpg Views:	0 Size:	33.6 KB ID:	221235Click image for larger version  Name:	IMG-f103ab9935b1f614bd0460e90998d0ae-V.jpg Views:	0 Size:	57.3 KB ID:	221236Click image for larger version  Name:	IMG-9e6768f320818118fae018b15004c48e-V.jpg Views:	0 Size:	31.4 KB ID:	221237
    Utoljára szerkesztve a következő által: ritt74; 2020 jan. 14, 15:18.

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem a modiknak is tetszeni fog. On: Gratulálok jól haladsz! A restaurációs varázslötyiről egy recept jól jönne.. A festegetéssel kapcsolatban: ha odáig jutsz.. átugrasz és megbeszéljük... van egy alkimista Kécskén, jó anyagokat jó szinekben keverget.
    Okés, előre is köszönöm Atti

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Má meglestem én is, na szétoffoljuk a javítási naplómat Bettiért :-D :-D
    Szerintem a modiknak is tetszeni fog. On: Gratulálok jól haladsz! A restaurációs varázslötyiről egy recept jól jönne.. A festegetéssel kapcsolatban: ha odáig jutsz.. átugrasz és megbeszéljük... van egy alkimista Kécskén, jó anyagokat jó szinekben keverget.

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Oly valaki akiről érdemes volt matricát (is) gyártani. Én is csak puskáztam.. Wiki..
    Má meglestem én is, na szétoffoljuk a javítási naplómat Bettiért :-D :-D

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    De ki az a Betti Page? :-D :-D
    Oly valaki akiről érdemes volt matricát (is) gyártani. Én is csak puskáztam.. Wiki..

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Érdekes a körbordás hfej. Ebből hipp-hopp motor lehet. Hogy Te miket tudsz!?
    Az nem típustiszta, jött még egy másik blokk is szóval a kettőből kijön 1.. ami gáz, dinamó egyiken sincs De végül is van egy komplett blokkom ez a pót. Ezen a matricás dolgon csak néztem :-D
    De ki az a Betti Page? :-D :-D

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Érdekes a körbordás hfej. Ebből hipp-hopp motor lehet.
    movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De hat az Bettie Page
    Hogy Te miket tudsz!?

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Öröm van, érkezett egy "donor" olyan kurrens alkatrészekkel, amely az enyémről pont hiányzik.. sőt így már olyan is van amiből pót-pót alkatrész lesz :-D A lámpatök és a benne lévő gyári (talán meo) ellenőrző címke megér egy misét. Nagyon örülök a komplett kipufogó, az ülés, a lámpa már nem hiányzik. Keréktengelyek és tengelyhézagolók is megvannak, a blokkban is még sokminden.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20200112_120434.jpg
Views:	1049
Size:	78.1 KB
ID:	221166Click image for larger version

Name:	IMG_20200112_120447.jpg
Views:	1007
Size:	82.1 KB
ID:	221167Click image for larger version

Name:	IMG_20200112_143050.jpg
Views:	926
Size:	23.7 KB
ID:	221168Click image for larger version

Name:	IMG_20200112_143039.jpg
Views:	937
Size:	30.6 KB
ID:	221169Click image for larger version

Name:	IMG_20200112_143109.jpg
Views:	941
Size:	43.0 KB
ID:	221170Click image for larger version

Name:	IMG_20200112_142835.jpg
Views:	953
Size:	61.8 KB
ID:	221171

Leave a comment:

• movisz
    replied
    De hat az Bettie Page

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Na összevadásztam a féklapokat is, így már "mobilis" a masina :-D
    Hogy az a ku..a meztelen csajos matrica miért kellett rá..... a kutyám sem érti.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20200111_105936.jpg
Views:	967
Size:	159.3 KB
ID:	221146Click image for larger version

Name:	IMG_20200111_110033.jpg
Views:	946
Size:	154.0 KB
ID:	221147Click image for larger version

Name:	IMG_20200111_110115.jpg
Views:	963
Size:	152.4 KB
ID:	221148

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gratulálok,szépen halad a gyűjtögetés és úgy tűnik lassan neked is összejön a 2db.,-ha akarod,ha nem.Nekem még nem sikerült beszélni azzal az emberrel,aki a kerekeket ajánlgatta régebben,de ami késik az nem múlik.Télen még az orrom sem szeretem kidugni az utcából csak,ha nagyon muszáj,a kerekes emberrel meg az ócskapiacon lehet találkozni néha,de gondolom télidőben Ő is inkább otthon gubbaszt.
    Üdv Che

Igen alakul az alkatrésztömeg :-D De van amiből nem is baj ha van pót.. hál isten van egy márkatárs akinek jópár olyan dolog kéne amiből már most többem van (pl fékpedál) a kerekek érdekelnek ettől függetlenül

Leave a comment:

• ritt74
    replied
    Szép állapotú a fényezés... csak a rozsdát tüntetném el, s a helyeit hozzámattított festékkel javítanám majd egybepolír.
    Üdv Atti
    Igen én is ezen gondolkodtam, sőt egy restaurátor ismerősömnek van valami festékvédő anyaga.. lekened áthatol a festéken és polimerizálódik, elvileg nem változtat a tónuson restaurátorok használják. Majd egy kis részem előpróbázom.

Leave a comment:

• Che
    replied
    Gratulálok,szépen halad a gyűjtögetés és úgy tűnik lassan neked is összejön a 2db.,-ha akarod,ha nem.Nekem még nem sikerült beszélni azzal az emberrel,aki a kerekeket ajánlgatta régebben,de ami késik az nem múlik.Télen még az orrom sem szeretem kidugni az utcából csak,ha nagyon muszáj,a kerekes emberrel meg az ócskapiacon lehet találkozni néha,de gondolom télidőben Ő is inkább otthon gubbaszt.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Szép állapotú a fényezés... csak a rozsdát tüntetném el, s a helyeit hozzámattított festékkel javítanám majd egybepolír.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X