Szervusz Zsolt!
A jófogás,hu-n és a szerszámpiac.hu-n érdemes szétnézni cserekerék ügyben.Az árak 5 000.-Ft/db. körül mozog,illetve láttam már annyiért,de ez szerencse dolga.Úgy emlékszem 1.5 modullal készültek,de azért utána nézek pontosan.A keresztszán orsó és főleg az anya készítés megér egy hosszabb leírást,ha kúpol a géped nagyon nehéz megcsinálni rajta jó minőségben és az elkészítéséhez a gép többszöri szétszedésére is szükség van.Az anya magfuratának a pontos helymeghatározásához szükség van egy célszerszámra is.Most nem akarok bővebben belebonyolódni,mert esik az a qrva hó,mennem kell kotorni és már érzem,hogy a holnapi napom is el lesz sexuálva a hó miatt,de a postásnak biztosítani kell a hómentes járdát,mert megérdemlik szerencsétlenek.
Üdvözlettel:Che
Ui:A fene enné meg az ilyen időjárást az utóbbi pár napban 21 ember szenvedett kihűléses halált az országunkban,többségében a saját kifűtetlen lakásában.A vita meg folyik a led lámpák körül meg,hogy ki legyen a legis-legújabb észosztó ebben az országban.A fűtőanyag ellátást stratégiai fontosságúnak vélem,de ezen egyik politikus se nagyon töri magát.A társadalmi összefogást is sikerült olyan mély szintre zülleszteni,hogy senki nem figyel a másikra,csak szalad az üveggyöngye után.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Minden annyit ér amennyit adnak érteZsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs mi számít elfogadható árnak?Vagyis mire számítcsak?
! Relativ akinek nem kell annak egy darab vas ,döntsd el neked mennyit ér és ahhoz tartsd magad:legtöbb csapágyboltban készíttetnek lánckereket ott is érdeklődhetsz!
Még egy tippem van keress fogaskerekeket hasonló modullal (foggal)és esztergáld méretre a furatát sok motor váltó alkatrész egyező fogazással készül,ha nem menetvágáshoz kell,egy közelítő is megteszi.
Egyébként a fogaskerekek áttétele egyszerű
l ha felezni akarsz 22-es kerékkel egy 44-est hajtass meg,és így tovább az arány lényeg nem a fogszám
ersze a gyáriakkal egyszerűbb!
Nekem maszek esztergám van én lánckerekekkel hajtatom a menetvágáshoz az orsót.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Esztergálást-marást vállalok!Zsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA cserekerék pótlása még mindig kellene.
Feliratokat keress útközben,vidd el a meglévő leg-kisebb fogaskerekedet és mond el mire van szükséged ! Szerintem elfogadható ajánlatot fogsz kapni,legalább két helyre menj be,esetleg tippet kapsz,hogy kinek van ilyen.
Leave a comment:
-
Köszönöm a tanácsot,megfogadom.A cserekerék pótlása még mindig kellene.
Leave a comment:
Leave a comment: