Mert a puding próbája az áremelés!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Szervusztok! Ha a fényképek és rajzok szerint stimmel, akkor hajrá! Tessék összerakni és óvatosan tesztelni!
Mert a puding próbája az áremelés!
- 3 likes
-
AkkorRobroy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakkor mi lehet a hiba?
nem jól raktad össze....
- 2 likes
Leave a comment:
-
Nagyon szívesen.Robroy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gépkönyvek megérkeztek már le is töltöttem,köszönöm szépen a segítséget.
Tedd fel az elejét is, ha jól raktad össze, akkor rendesen működnie kell.
- 3 likes
Leave a comment:
-
A fogaskereket odaállítottam a belső fogaskerékkel szembe,és nekihúztam hogy forogjon,így próbáltam ki az összes fogaskerék pároztatásával.
Így is csak az egyik irányba tudom megnézni mert a másik iránynál természetesen kikényszerítés miatt kiugrik,mert kézzel nem lehet ott tartani.
Remélem érthető amit írtam.
A gépkönyvek megérkeztek már le is töltöttem,köszönöm szépen a segítséget.
- 1 like
Leave a comment:
-
Elküldtem 3 félét, különböző E2N gépekét.Robroy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz összes fogaskerék rendeltetésének megfelelően mozog,még nem raktam össze,az előlap nincs felrakva.
Válaszd ki melyik kell, és azt használd.
Kérek visszajelzést, hogy megkaptad-e?
Ha az előlap nincs felrakva, hogyan váltottál megfelelő sebességet?
A csúszókerék továbbrakásával (mivel más fogszámú fogaskerékkel kapcsolódik) változni kell a vezérorsó fordulatának, ugyanannál a főorsófordulatnál.
- 2 likes
Leave a comment:
-
agnecz73@gmail.com
az összes fogaskerék rendeltetésének megfelelően mozog,még nem raktam össze,az előlap nincs felrakva.
- 1 like
Leave a comment:
-
Ha gépkönyvet kérsz, egyszerűbb, ha mindjárt adsz egy e-mail címet is, ahova küldeni lehet.Robroy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Kérdésem az E2N- és esztergagéppel kapcsolatos. Szeretnék hozzá egy gépkönyvet
Ide csak 1,9 MB -ot lehet feltölteni, ami a legtöbb gépkönyvhöz kevés.
Menetemelkedést valószínű azért nem tudsz váltani, mert a kapcsolókar nem viszi a csúszó fogaskereket egyik kerékről a másikra.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Üdv mindenkinek!
A Kérdésem az E2N- és esztergagéppel kapcsolatos. Szeretnék hozzá egy gépkönyvet,és kis segítséget a Norton szekrény javítását illetően. Sajnos az olaj elfolyt belőle és nem tudtam a menet emelkedést beállítani. Ezért szétszereltem,és elkezdtem a hibákat kijavítani. Kicsit összerozsdásodtak a fogaskerék amit elektrolizissel megtisztítottam. Vettem új csapagyakat és ki is cseréltem mindet. Most hogy összeraktam sajnos nem jöttem meg rá miért csak egy menetemelkedést vág ami 2mm. Kérnék segítséget ezzel kapcsolatban. Mindegy hova állítom az 1-8-ig a számokat változás nincs.
valakinek valami ötlet?
- 1 like
Leave a comment:
-
Nagyon szívesen.maradona67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég egyszer köszönöm a fáradozásodat!
Ha úgy érzed, tudok még segíteni, írd le a problémát és a többiekkel együtt segítünk.
Leave a comment:
-
Igen megkaptam, még egyszer köszönöm a fáradozásodat!Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMaradona67 légy szíves jelezz vissza, hogy megkaptad-e mind a 106 fájlt.
- 1 like
Leave a comment:
-
Szevasz! Nem szoktam ilyen nagy fájlokat küldeni, ezért nem tudom megfelelően kezelni a Google Drive -t.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmikor ilyen dolog van: a fájlokat tedd mappába és azt töltsd fel a Google Drive-ra.
Nem értem, ha már egyszer elküldöm valakinek az email címére, azt ővele miért nem osztja meg alapból?
Ha nem akarnám, hogy lássa amit küldök, akkor nem küldöm el neki.
Ennyire egyszerű lenne, de a google túlbonyolította az egészet.
Nagyon jónak tartom az általad ajánlottat, mert pofonegyszerű, semmi bonyodalom nincs vele.
- 1 like
Leave a comment:
-
Szervusztok! Kopasz 1! Amikor ilyen dolog van: a fájlokat tedd mappába és azt töltsd fel a Google Drive-ra. Azt is szoktam csinálni, hogy betömörítem és a tömörített mappát teszem fel. Én ritkán használom a Drive-ot. Kicsit nehézkesen kezelem. Mikor kér valaki gépkönyvet, leírást, akkor szoktam ilyet tenni.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelen esetben van 106 fájl.
Azt hol lehet beállítani, hogy mindegyikhez legyen hozzáférése?
Jelen esetben maradona67 kért az első fájlhoz hozzáférést, de a többi 105 -öt is meg tudja nyitni, vagy letölteni ezzel az engedéllyel?
A 106 fájl 107 Mb.
- 1 like
Leave a comment:
-
Pasetta köszönöm szépen.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nagy méretű fájlokat kell küldeni, jó lehet a Mammutmail.com 400Mb-os fájlokig használható
Úgy néz ki, ez jobb, mint a Google Drive.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: