353deluxe eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Egy ismerősömnek Nagykanizsán újította föl a főorsó csapágyazását egy öreg szaki, alig 4 hónap alatt. 160 pénz volt az ára.
-
Azóta sűrűbb elfoglaltságaim miatt csak be, be nézegettem!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMaradona már reg tett fel szep kepeket,,,,pedig van neki komárja is... hát csak ugy szoltam....en pl szeretek szep hegeszteseket nezegetni.
Leave a comment:
-
Maradona már reg tett fel szep kepeket,,,,pedig van neki komárja is... hát csak ugy szoltam....en pl szeretek szep hegeszteseket nezegetni.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Nálunk az öreg szakik, némelyik gépen elindítják a főorsót majd leállítják tehát, ezt csinálják folyamatosan, mikor lelassul a főorsó ,és rögtön újra indítják nagyon alacsony fordulaton végzik a leszúrást.353deluxe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudok rajta leszúrni meg finom munkát végezni,
- 3 likes
Leave a comment:
-
Esetleg új vagy felújított főorsót és csapágyat lehet valahol szerezni?
Leave a comment:
-
A kopás utánállítása torzítja a kör alakját egy határ után magyarul nem körkörös vagy a csapágház nem fekszik a házban a házban. Ha nincs lehetőség szétszerelni kiméregetni a főorsót és a csapágyakat ,akkor marad a trükközés... lehetőleg megtámasztva leszúrni a tokmánypofához a legközelebb,a lehető legrövidebb, legkeskenyebb késsel, minimálisan kilógatva a késtartóból.A másik régi trükk a fejjel lefelé való késbefogás ,jelentősen csökkenti a remegést. Jó munkát!353deluxe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea főorsócsapágyakat pedig a megszorulás határáig húztam, de a jelenség még mindig fenn áll. Mi okozhatja a hibát és hogyan orvosolható?
Visszaolvasva szerintem megleled a beállítás és ellenőrzés leírását.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Üdv kollégák!
A következő problémával állok szemben. Van egy régi fajta EAN gépem. Nem tudok rajta leszúrni meg finom munkát végezni, mert forgácsolás közben beremeg a munkadarab. A szánok feszítőjét addig húztam, hogy még tudjam mozgatni, a főorsócsapágyakat pedig a megszorulás határáig húztam, de a jelenség még mindig fenn áll. Mi okozhatja a hibát és hogyan orvosolható? A gépet pár éve ebben az állapotban kaptam, az előéletéről nincs infóm.
Leave a comment:
-
Nagyon szívesen. Használd egészséggel.Bednanics eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinden rajz átjött, nagyon szépen köszönöm!
- 5 likes
Leave a comment:
-
Küldtem.Bednanics eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEmailban nam tudná átküldeni, mert így nem nagyon látom a méreteket
Innen tudod letölteni 5 napon belül: http://mammutmail.com/hu/download/90...fc76532878de44
http://mammutmail.com/hu/download/90...fc76532878de44
Kérek visszajelzést, hogy sikerült-e letöltened?
- 3 likes
Leave a comment:
-
Köszönöm! Emailban nam tudná átküldeni, mert így nem nagyon látom a méreteket! bednanics99@gmail.comKopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTettem fel ide egypár rajzot .pdf formátumban.
Nézd meg, lehet, hogy tudod használni.
Lehet, hogy a 187. oldalon van ennek a rajza.
Sajnos csak ilyen rossz minőségben tudtam ide feltenni, mert 1,9 Megánál nagyobb fájlt nem enged feltenni.
Ez pedig 77 Mega.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Sikerült szereznem fogaskerekes csőtengelyt. A perselyeket legyártja egy ismerősöm. Már csak a lakatszekrényen lévő komplett indítókarra lenne szükségem, mert az hiányzik. Ha tudna valaki egy bontottat az nagyon jó lenne! Köszönöm!
- 2 likes
Leave a comment:
-
Tettem fel ide egypár rajzot .pdf formátumban.Bednanics eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos nem ez, raktam fel képet az alkatrészekrő
Nézd meg, lehet, hogy tudod használni.
Lehet, hogy a 187. oldalon van ennek a rajza.
Sajnos csak ilyen rossz minőségben tudtam ide feltenni, mert 1,9 Megánál nagyobb fájlt nem enged feltenni.
Ez pedig 77 Mega.Attached Files
- 2 likes
Leave a comment:
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEan 170-1000, vagy EAN 340-100, vagy EAN 630-1000, vagy EAN 750-1000?
Egy valamilyen skiccet feltehetnél róla.
Erre gondoltál?
Sajnos nem ez, raktam fel képet az alkatrészekről és a gépről. Holnap lerajzolom és méretezem.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: