- de , titok . Pontosabban az asszeg nagysága , nem különválasztható ebben a "csomag " szerkezetben . Illetve az összeg nem tükrözi a mai szabadpiaci árak valós mivoltát .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Szervusztok!
Látom azért Gyuri elkezdte már letakarítani az új szerzeményeket.Nagyon tudok örülni,ha jó kezekbe kerül egy ilyen végtelenségig elhanyagolt jobb sorsra érdemes,konstrukciójában nagyszerű gép.Amennyiben megkap minden ápolást és egy kisebb felújítást,-biztos vagyok benne,hogy Gyuri megelégedéssel fogja használni.
Az nem lehetséges,hogy a kűrt azért van a falon kézközelben,-ha esetleg Gyuri megkíván egy kávét,vagy egy szelet zsíros kenyeret,-csak belefúj,-mondjuk kávé-egy rövid fújás,zsíros kenyér-egy rövid és egy hosszú,ráütöttem a kezemre-kötszert-Rákóczi induló és Csilla szalad a műhelybe a kívánt dologgal?
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Szerbusz kedves Joker.
"- de , titok . Pontosabban az asszeg nagysága , nem különválasztható ebben a „csomag” szerkezetben . Illetve az összeg nem tükrözi a mai szabadpiaci árak valós mivoltát ."
Köszönöm szépen válaszod,a titok már nem titok számomra.
További szép napot neked.
Tisztelettel:Laci.
Komment
-
Nem volt az akkora titok , de így felvezetve -még jobban hangzik . Nem ?
Majd elfeledtem mondani , csak úgy érdekesség , a héten fogdostam , tekergettem , szagolgattam -------egy SZŰZ EAN / 1000 vasat . 1959 es és még nem volt senkivel ! Mivel a fenti erénnyel rendelkezővel , már rég volt dolgom - ezt megkívántam nagyon . Sajna az apósjelölt kicsit magasra tette a lecet . De majd meglássuk .
- 6 likes
Komment
-
Szervusztok!
Úgy tűnik az E400-as már gazdát cserélt,de továbbra is eladó,de az ára megemelkedett 200 000.-Ft.-al.A gép a helyét és az állapotát sem változtatta meg az első hirdetés óta,csak a tulajdonos és az ár változott.
Ennyi pénzért már nem érdemes megvenni,mert a nyűgök megmaradtak,de előbb-utóbb biztos ráharap valami balek.
Látjátok így kell pénzt keresni,-nem a soron,-mondjuk én erre alkalmatlan vagyok,minimum megtakarítottam volna,úgy két hétig és akkor már nem ez a gép lenne,de akkor meg beleszerettem volna és már az anyakönyv vezető elé álláson gondolkoznék.
Sajnálom,hogy nem a Mi társaságunk valamely tagjának a műhelyét gazdagítja,de aggódni nem kell,mert "mindig van másik"..
- - - Updated - - -
Szervusztok!
Most találtam a Szerszámpiac.hu esztergák,marógépek oldalon:
Darabja 1000.-ért nem sok,-esetleg érdekelhet valamelyikünket.
(azután jobban átnéztem a fenti hirdetéseket,az eladó valószínű nem változott,legalább is azonos a név,hogy az ára mitől ugrott több mint a kétszeresére,az rejtély előttem,de lehet,hogy a gép felújította magát,csak nem látszik rajta)
- 3 likes
Komment
Komment