Lacaa eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép jó reggelt! A külső, tokmány felőli oldalon kell lazítani, a belső oldalon pedig húzni. Mennyit lóg most a főorsó? Mérőórával rámértél?Kopasz 1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép jó reggelt! A külső, tokmány felőli oldalon kell lazítani, a belső oldalon pedig húzni. Mennyit lóg most a főorsó? Mérőórával rámértél?Kopasz 1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez a gép az EAN lehet750-es,lehet 1000-es a befogható hosszúságot jelenti.
Minden idősebb szaki:tanulógépe ! Véleményem szerint a legtöbb :agyon van nyúzva,ugyanúgy mint egy kresszoktató-autó,még mindig megy ,de.......viszont van belőlük néhány nagyon jó állapotban.
sepy kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Mr.X. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném megtudni ennek a gépnek a pontos típusát.1 képmátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egyik táblán egy NSZG felirat látható halványan,alatta 000123 egy másikba beütve.
Nem tudom az segítség-e a pontosításban.
Igazából véletlen akadt az utamba a gép,és olyan áron adták,hogy nem mondhattam rá nemet.
Mindene működik,de hogy mennyire elhasznált majd kiderül.
5 képekmátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Mr.X. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyik táblán egy NSZG felirat látható halványan,alatta 000123 egy másikba beütve.
Az első képeden lévő váltókeréktáblázat szinte ugyanaz, mint az EAN 170 -en lévőé, habár a képeden lévő adatok nem olvashatók.
Komment
-
Mr.X. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePróbálom
Komment
-
Mr.X. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm! Végre előrébb vagyok pár információval.
- 3 likes
Komment
-
Mr.X. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemiszteriksz
Komment
-
Szevasztok! A keresztszánomat nem tudom teljesen a nóniuszig kitekerni. A fotón látható távolságot tudom elérni max. Ahogy kézzel hajtom a tekerőt érzem, hogy az orsó (?) szorul. Nem akarnám erőltetni. Túlsó végpont közelében hasonló a helyzet. Aggódjak ezen, vagy fogadjam el, hogy ilyen? Mi okozhatja? A gép egyébként egy EAN 170.1 kép
Komment
Komment