Közlemény

Collapse
No announcement yet.

EAN esztergák szerelése, karbantartása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Che
    replied
    Szervusz Zsolt!

A jófogás,hu-n és a szerszámpiac.hu-n érdemes szétnézni cserekerék ügyben.Az árak 5 000.-Ft/db. körül mozog,illetve láttam már annyiért,de ez szerencse dolga.Úgy emlékszem 1.5 modullal készültek,de azért utána nézek pontosan.A keresztszán orsó és főleg az anya készítés megér egy hosszabb leírást,ha kúpol a géped nagyon nehéz megcsinálni rajta jó minőségben és az elkészítéséhez a gép többszöri szétszedésére is szükség van.Az anya magfuratának a pontos helymeghatározásához szükség van egy célszerszámra is.Most nem akarok bővebben belebonyolódni,mert esik az a qrva hó,mennem kell kotorni és már érzem,hogy a holnapi napom is el lesz sexuálva a hó miatt,de a postásnak biztosítani kell a hómentes járdát,mert megérdemlik szerencsétlenek.

Üdvözlettel:Che

Ui:A fene enné meg az ilyen időjárást az utóbbi pár napban 21 ember szenvedett kihűléses halált az országunkban,többségében a saját kifűtetlen lakásában.A vita meg folyik a led lámpák körül meg,hogy ki legyen a legis-legújabb észosztó ebben az országban.A fűtőanyag ellátást stratégiai fontosságúnak vélem,de ezen egyik politikus se nagyon töri magát.A társadalmi összefogást is sikerült olyan mély szintre zülleszteni,hogy senki nem figyel a másikra,csak szalad az üveggyöngye után.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Zsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És mi számít elfogadható árnak?Vagyis mire számítcsak?
    Minden annyit ér amennyit adnak érte! Relativ akinek nem kell annak egy darab vas ,döntsd el neked mennyit ér és ahhoz tartsd magad:legtöbb csapágyboltban készíttetnek lánckereket ott is érdeklődhetsz!

Még egy tippem van keress fogaskerekeket hasonló modullal (foggal)és esztergáld méretre a furatát sok motor váltó alkatrész egyező fogazással készül,ha nem menetvágáshoz kell,egy közelítő is megteszi.
    Egyébként a fogaskerekek áttétele egyszerűl ha felezni akarsz 22-es kerékkel egy 44-est hajtass meg,és így tovább az arány lényeg nem a fogszámersze a gyáriakkal egyszerűbb!

Nekem maszek esztergám van én lánckerekekkel hajtatom a menetvágáshoz az orsót.

Leave a comment:

• Zsolt
    replied
    És mi számít elfogadható árnak?Vagyis mire számítcsak?

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Zsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A cserekerék pótlása még mindig kellene.
    Esztergálást-marást vállalok!
    Feliratokat keress útközben,vidd el a meglévő leg-kisebb fogaskerekedet és mond el mire van szükséged ! Szerintem elfogadható ajánlatot fogsz kapni,legalább két helyre menj be,esetleg tippet kapsz,hogy kinek van ilyen.

Leave a comment:

• Zsolt
    replied
    Köszönöm a tanácsot,megfogadom.A cserekerék pótlása még mindig kellene.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information