Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson
Collapse
X
-
No....oszt ha swalbi kar van felszerelve mert ott sarokkal lefele van a folfele. csakhogy kicsit egyszerusitsunk a bonyolultsagon.
- 5 likes
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHogy bírja a combnyak nem is értem, bizonyára nincs csontritkulásom. Nem lenne jó, ha egy combnyak-törés "oldaná" meg a problémád.
Leave a comment:
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseöngyilkos váltó
Abban az időben, meg korábban, kéziváltó volt a divat, de jobb oldalon a tankra rögzitve a kar kuliszája
- 1 like
Leave a comment:
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemiként lehet finomítani!
De az egész balhé csak az 1-2 között van, ott nagy a holtjáték
Többi váltás megy, igaz, az egész lábszáramat kell emelni csipőböl hogy a váltót mozgassam. Önmagában a lábfejemen nem tudok annyit mozditani ami elég lenne a váltáshoz
Egyet nem értek magamon. Amikor már a mozgási lendület elfogy akkor is a váltásra figyelek, közben állóhelyzetből oldalra eldűlök, nem az első eset: Miért nem rakom le egyik lábamat sem?? Hogy bírja a combnyak nem is értem, bizonyára nincs csontritkulásomUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 szept. 08, 21:23.
Leave a comment:
-
Szervusztok! Sokat túráztattam az agyam (Hazudok! El ne hidd!), hogy a szerkezet amiről szó van, honnan ismerős. Meg van: suicide shifter-- avagy öngyilkos váltó. Az USA épített motorjain lehet ilyenekkel találkozni. Jellemzően a kora 50-es és kései 70-es években alkalmazták.
https://i.ebayimg.com/images/g/eRQAA...ie/s-l1200.jpg
És még venni is lehet! https://www.amazon.com/kingsea-Unive...0965FGXGK?th=1Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2023 szept. 08, 19:01.
- 1 like
Leave a comment:
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése, ráakasztom a váltókarra és húzom-tolom le-fel ha váltok?
Ezután egy bálamadzaggal odakötötöd a tanksapkához , meg az üléshez ,vagy a kormány-nyakhoz : ezután kipróbálod mennyire tudod kezelni.
Ezek után ráérsz kitalálni miként lehet finomítani!
- 1 like
Leave a comment:
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea lehető legegyszerűbben tudd használni a gépedet.
Biztos váltana, de mi rögzíti hogy ne kódorogjon essen előre hátra a kar. Azt minimum egy OMEGA bilinccsel meg kellene tartani, a bilincset meg nincs hova rögzíteni
Vagy én nem értem az elképzelésedet.
- 1 like
Leave a comment:
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa jobbkézzel váltanék akkor két alu. hegesztett "tartó' kellene a blokk két felére, vonalba fúrva két furat és 8-10mm-es tengellyel átvinni a váltó mozgatását a jobb oldalra. Ez kivihetetlen sufni tunninggal.
Remélem nem az a lényeg ,hogy túlszárnyaljuk a német tervezőket,hanem a lehető legegyszerűbben tudd használni a gépedet.
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2023 szept. 07, 17:46.
Leave a comment:
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseoda kapcsolod a sebességet ahová akarod kézzel.....
Ha jobbkézzel váltanék akkor két alu. hegesztett "tartó' kellene a blokk két felére, vonalba fúrva két furat és 8-10mm-es tengellyel átvinni a váltó mozgatását a jobb oldalra. Ez kivihetetlen sufni tunninggal.
Csak hadd panaszkodjam. Romlik a bal lábam. néhány hónapja felhívtaM A DOKINŐT ADjon beutalót spec. MRA-ra. 30 perc és kimutatja hol van érszűkület
Dehiszen a maga lába javúl. A k_anyját
Mifelénk ezt úgy csinálják hogy lágyék aorta beszúr ,festékanyag be és lefotozzák hol a szűkület. Nem veszélyes de 24 óra fekvés nyomókötéssel és ágyban nem tudok pisilni. Ha nincs beutalóm akkor 300ezer körül van az MRA a Semmelweisben. És nem ad beutalót mert akkor nem az ő kórháza kapja a pénzt
A többi bajomat nem is irom mert OFF lenne
Leave a comment:
-
D : köracél megközelítőleg 1-méter végére hegesztett d:16 alátét .Váltókargumi lehúz alátétes köracél fel..gumi vissza ,ülés vagy tankrögzítéshez egy gumipókkal kiköt ,méretre vág és műanyaggolyót ragaszt a végére .oda kapcsolod a sebességet ahová akarod kézzel.....
- 4 likes
Leave a comment:
-
Jó napot!
Állítható-e az S51 4sebis váltójában az 1-2 közötti holtjáték? Van ott valami körmös kar ami a váltó mozgatására forgatja a váltó tengelyt
Egy ilyen kart akár fel is lehetne hegeszteni és ledolgozni, aztán kisebb lenne az emlitett holtjáték
Vagy mégsem?
Annyira nem mozdúl felfelé a lábfejem, hogy....aztán itthon elbőgtem magam kínomban. Nem tudok gyalogolni, autóm nincs kénytelen vagyok motorozni, de az 1-böl 2-be váltás többször nem sikerül. Ma sem....
Leave a comment:
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKell egy robogó amin nem kell a lábam átemelni) előtt emelem kalapom!
- 4 likes
Leave a comment:
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakiknek még az sem adatott meg.
Mondtam neki majd megtudja ha ilyen korban motorra akar ülni
Maga motorozik, kérdezte. Csak néha napján
Megvolt a szimpátia, de a comb gömbcsuklóm akkor is totál meszes
Kell egy robogó amin nem kell a lábam átemelni
- 4 likes
Leave a comment:
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnyire vén lettem
- 1 like
Leave a comment:
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gépészkedésnek is megvannak az örömei!
Leave a comment:
Leave a comment: