Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Így van. Simán átment az enyém is.
Persze nem javaslom senkinek hogy az én "példámat" kövesse, mert ez már kőkeményen az elhanyagolás és lustaság művészete volt.
Annyira nem is pénzkérdés, gombokért cserélik.
Láttam a neten 8,500 ért!Persze nem Bárdi!Ott 13000ft!Valami Suzuki vebáruháznál ,,ÓCÓ"!Egy lámpa egy index egy tükör 25000ft!Az én nyögdíjamhoz képest drága(ezért sem törögetem a járműveimet!)De a fiatalságnak ez ,,nudli"!Festő(nem olyan mint a ,,taluga") szoba, éjjel nappal dolgoznak ezért nem is értem mikor volt ideje összetörni?Szóval nem egetverő összegekbe kerül a cucc hozzá!
Úgy látom rátok ragadt a női beidegződés Jó az még!! A Ford Scorpiónknál és is hallgattam a nejemre" nem kell abba olajat cserélni" és vezérmű tengely és himbasor csere lett a következmény.
Úgy látom rátok ragadt a női beidegződés Jó az még!! A Ford Scorpiónknál és is hallgattam a nejemre „nem kell abba olajat cserélni” és vezérmű tengely és himbasor csere lett a következmény.
Kedves Barátom!A Fordban igen!No de a MI autónkban NEM!(Márminthogy nem kell cserélgetni a dolgokat ,,Jó az még!"Nekem az ilyen női dumából kijut rendesen!Mint már írtam volt ,,a kipufogó kopog" és a téli gumi nyárra ,,mert ha a rossz időben jó volt akkor a jó időben jobb!"stb...stb...a kedvenceim!Na meg hogy ,,van ott benne az a bigyó és füstölög!"!
Féltengely csuklóból nem szabad megvenni az óccó nónémet mert nagyon keveset bír ki. A GSP az amit be szabad tenni. Ez teliáron kb egy tizes, kedvességgel megvan egy ötösből.
Két probléma van a Suzuki csuklójával: Az egyik hogy nem tudod leütni a bordáról csak kb 100 esetből egyszer, és ha nem jön le akkor nem marad más mint szétbarmolni. A másik probléma hogy nem beazonosítható előre a csukló. 3 féle csuklóval szerelték ugyanis a Suzukikat. A zégeres nagyon ritka, nem is jegyzik sok helyen, de még így is van 2: A 19 és a 20 fogas. Tehát először szét kell szedni megszámolni és utána megvenni.
Újabb probléma, elfolyik az ablakmosó folyadék.
Eddig arra gyanakodtam hogy valahol ereszt a tartály, szóval tegnap kiszedtem a kereket meg a doblemezt. Hát, a tartályból nem folyik semmi. De a hátsó ablakmosó nem működött(a motorja zúgott). A tartályt teletöltöttem, jó büdös ablakmosóval. Ma meg iszonyat ablakmosó szag a kocsiban, a tartály meg megint üres...
A gyanúm az, hogy amikor kinyomattam a nyári szélvédőmosót és beletöltöttem a télit akkor elfelejtettem a hátsót is átjáratni, a cső meg szétfagyott a -7°C-ban. Az a része ami az utastérben, a kábelköteg mellett megy. Merthogy a tartály magasabban van mint a cső.
A kárpitot még nem bontottam le, de gondolom cserélni kell egy darabot a csőből.
Kérdés hogy hányas cső az, és milyen toldót vegyek hozzá? (cső még lehet hogy van is hozzá)
Toldót nem is szoktam venni mert volt hogy eltört a kezemben, ellenben a réz fékcső pont jó átmérőben hozzá, és ilyen apró darab mindig akad. Ha nem sietek akkor még pici beszúrást is teszek rá, de anélkül is megáll.
Hát, ha addig járok atós boltban akkor veszek egy toldót. Ha nem, akkor le van szaeva, szétkapom és faragok hozzá valamit. Akad poliamid, POM, alu és réz rúd is itthon. Szerintem 10-15 perc alatt anyagkereséssel legyártható.
És még az sincs kizárva hogy réz fékcső is van valahol egy kis darabka
- - - Updated - - -
Viszont valamelyik témában írtátok hogy némelyik ablakmosót lefoglalt páleszből csinálják. Hát, a kocsiban terjengő szag alapján ez szerintem abból lehet.
Cirka 2,5-3L folyt be csak az utastérbe...
Toldót nem is szoktam venni mert volt hogy eltört a kezemben, ellenben a réz fékcső pont jó átmérőben hozzá
Még díszhal tenyésztő koromból ismert a díszhal kereskedésben kapható levegő vezeték toldó és elágazó az annak idején jó minőségű műanyag volt kis vállal, hogy megálljon rajt a cső.
Még díszhal tenyésztő koromból ismert a díszhal kereskedésben kapható levegő vezeték toldó és elágazó az annak idején jó minőségű műanyag volt kis vállal, hogy megálljon rajt a cső.
Sajnos manapság már nem olyan ez sem. Azok még fekete bakelitből voltak, az újak valami puha pvc, és nem hiszem hogy a benzint állják(és én csak ilyeneket látok)
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment